Evenement 14-10-19 : EEN PLEKJE Spirituele midweek Krachtplaatsen Ardennen


EEN PLEKJE Spirituele midweek Krachtplaatsen Ardennen

Houder:
Lilian Timmermans, energetisch therapeute met een Sjamanistisch knipoog
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 14 oktober 2019 - vrijdag, 18 oktober 2019
  Locatie:
Prachtig huis in de buurt van Weris
Tijd:
Maandag 14 okt 17.00 t/m vrijdag 18 okt 16.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 333
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

dakiniatkpnplanet .nl

 

MIDWEEK SPIRITUELE VAKANTIE in WERIS, Wil je weleens weten wat je totemdier is? Wil je oude patronen achter je laten ineen zuiverende helende ceremonie? Wil je leven zoals jij dat wil, je eigen plek in nemen? Wil je beter in je vel komen te zitten? Mediteren, drummen op krachtplekken om je eigen ik weer te vinden…deze frequenties helpen ons om door een proces te gaan. Ga mee de plekken herontdekken waar we spirits van het ‘oud’ landschap nog kunnen ontmoeten, waar bomen nog hetzelfde fluisteren dan jaren geleden, waar waterpoelen en bronnen nog je terugbrengen naar je oorsprong en waar steencirkels en grafheuvels je de kracht geven die je nodig hebt op dit moment. Ga rustig zitten, maak contact en luister wat ze je te vertellen hebben.

Voor elke nacht dat we daar zijn, planten we een boom

GA TOCH GEZELLIG MEE…kijk op de site voor meer info www.natuurlijkdakini.nl bij spirituele vakanties. Voel de heling die deze prachtige krachtplekken je geven, de energie straalt ervan af… KOM EN GA GEWOON MEE, DOE EENS GEK … EN GENIET VAN HET LEVEN…

We gaan naar de omgeving van het kleinste stadje ter wereld, DURBUY voor de fantastische prijs per persoon van € 333 voor een gedeelde kamer en € 399 voor een eigen privé kamer, inclusief:

 • Bezoek en RITUEEL IN WERIS een oude Cultplaats, sommige zeggen zelfs Heilig, waar zeer sterke krachten voelbaar zijn voor de gevoelige onder ons. Er zijn dolmens, een soort hunnen bedden en menhirs te bewonderen. Het Stone Henge van België
 • Biologische ontbijten
 • Gezamenlijke KLANKHELING en/of begeleide TRANSREIS, zoektocht naar TOTEM- OF KRACHT DIER
 • RITUEEL DEVILSROTS EN bezoek HAINA STEEN, steen der Ouden
 • AURA REINIGING , smudgen
 • STILTE MEDITATIE WANDELING
 • VEEL LACHEN
 • Mogelijkheid tot bezoek DURBUY kleinste stad ter wereld
 • Bezoek La Roche en Ardenne
 • KRISTALLEN RITUEEL in de Ourthe VAN LITTLE GRANDMOTHER KIESHA
 • Evt bezoek grotten van HOTTON
 • Het is gewoon vakantie vieren, tijd voor jezelf nemen. Je kunt er fijn wandelen, want er is niet veel hoogteverschil. Lekker een boek lezen, wat je altijd nog eens wilde, helemaal niks doen. Samen dingen doen of helemaal in je eentje..... Het huis waar we in verblijven, ligt in een prachtige omgeving met fantastisch uitzicht, een grote tuin en je loopt zo het bos in.
 • Het spreekt vanzelf dat niets hoeft en bijna alles mag. Respect naar iedereen staat hoog in het vaandel, want niet iedereen loopt het pad op jou tempo…
 • We sluiten af in het Hare Krishna klooster, waar we ons gezamenlijk vegetarische maaltijd zullen nuttigen, zalig, ik verheug me er nu al weer op. 

DUS ALS JE INTERESSE HEBT, LAAT SNEL IETS VAN JE HOREN. Er is geen vast programma en ik neem de vrijheid, alles om te gooien als ik dat goed acht, Heyoka kwaliteit.

GUN JEZELF EENS EEN MIDWEEKJE ERTUSSENUIT, geeft vaak thuis ook wat ruimte en kun je er weer veel beter tegenaan met nieuwe energie. We gaan carpoolen en delen de kosten. We kunnen uit eten gaan en of gezamenlijk koken, ligt geheel aan de samenstelling van de groep.

Hopelijk ga je met ons mee ...gezellig, IK HEB ER ZIN IN, liefs Lilian