Evenement 12-04-19 : Woedekracht


Woedekracht

Houder:
RAW
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
vrijdag, 12 april 2019 - zondag, 14 april 2019
  Locatie:
Chasse studio’s Amsterdam
Tijd:
Vr: 1400-2100 Za: 1000 1800 Zo: 1000 1500
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 395
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatmichaelmoorthaemer .com

RAW

Ruimte (voor het) Activeren (van je) Woedekracht

Dit is een 3 daagse workshop verzorgd door Emmy Verlaak en Michael Moorthaemer. Dit weekend is bedoeld om woede als gevoel en energie toe te leren laten in je lichaam zodat deze zich volledig kan ontbranden en kan veranderen in jou als kracht!

Wil je ingang vinden tot je woede als een hulpbron i.p.v. het weg te drukken of te ontkennen? Wil je het mogelijk maken om volledig met de woede van jezelf en/of de ander ‘ontspannen’ om te kunnen gaan? Dan is dit je kans om woede als jouw levenskracht te gaan leren omarmen.

Woede is 'enkel' een intens gebundelde explosieve energie, die als ze gezien en bevrijd kan worden, als neutrale (levens)kracht gebruikt kan gaan worden. Helaas zijn we niet zo heel goed in staat om deze energie te kanaliseren in iets nuttigs, in iets wat echt voor je werkt. Door woede of boosheid te onderdrukken creëer je voor jezelf en de ander mogelijk ‘explosie’ gevaar, met alle gevolgen van dien.

Verken stoutmoedig ongekende lagen in jezelf en ervaar steun door mensen, die hier niet afhaken. Wij bieden een veilige co-creatieve ruimte waarbinnen je jezelf volledig kunt onderzoeken en uitdrukken m.b.t. destructieve agressie en woede gevoelens en leert transformeren in constructieve daadkracht.

Het maximale aantal deelnemers is 14, waardoor er echt individuele aandacht mogelijk is. Tijdens het individuele proceswerk heeft iedere deelnemer de ruimte om in zijn eigen tijd en ritme, veilig zijn woedekracht te voelen, uiten, integreren, beleven en transformeren.

Lokatie:
Chasse studio Amsterdam
Kosten particulier: €395,--
Kosten bedrijf: €800,--
Workshop is in het Nederlands

Vragen kunt u mailen naar:
Emmy Verlaak: infoatpsiam .de
Michael Moorthaemer: praktijkvoorlevenstherapieatgmail .com