Evenement 01-06-19 : Middag met Familieopstellingen


Middag met Familieopstellingen

Houder:
Sudasi | Happy to Be
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 1 juni 2019
  Locatie:
Oudegracht aan de werf 328, Utrecht
Tijd:
13:30 - 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
30 euro
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoathappytobe .nl

Middag met familieopstellingen

Familieopstellingen is een methode die, zonder veel woorden, ons laat zien welke plek we innemen in ons huidige gezin, onze familie van herkomst, of een ander systeem.

Via deze methode kun je zien en ervaren hoe onopgeloste problemen en situaties binnen het systeem je leven beïnvloeden. We maken allemaal deel uit van verschillende systemen, waarvan onze familie misschien wel de belangrijkste is. Deze systemen beinvloeden je.

In een familieopstelling zet je de structuur van het systeem of de familie, ‘de familie-opstelling’, neer, waarbij groepsdeelnemers de plaats innemen van de familieleden. Hierdoor worden de relaties en de dynamiek binnen dit systeem zichtbaar.

Bij familieopstellingen maken we gebruik van representanten. Als representant is het ervaren van een opstelling vaak inzichtgevend en helend. Vaak ontdek je als representant dingen die ook voor jou persoonlijk van belang zijn. Door in een opstelling representant te zijn, kan je ervaren hoe krachtig deze methode is, en het aan den lijve ervaren. 

Ervaring met familieopstellingen is niet nodig.

De avond wordt gegeven door Sudasi Joosse en Miriam van Kreij. Miriam is een heel ervaren en deskundige begeleider van familieopstellingen. Bij haar ben je in veilige handen.

Meedoen? Aanmelden gaat simpel door me te mailen op infoathappytobe .nl (subject: 17%20september)

datum: zaterdag 1juni  tijd: 13.30 tot 17.00 locatie: Oudegracht aan de werf 328 Kosten: Als je een vraag inbrengt betaal je 100 euro. Kom je als representant of om eens kennis te maken met familieopstellingen? Dan betaal je 30 euro.