Evenement 17-01-20 : Training Intuïtief Meesterschap


Training Intuïtief Meesterschap

Houder:
Itaka Clear Counsel
  Provincie:
Gelderland
Datum:
vrijdag, 17 januari 2020 - vrijdag, 9 oktober 2020
  Locatie:
Centrum Suniya
Tijd:
van 11:30 tot 18:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 140 per les
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

mailatitaka .nl

Een Turbo-training voor wakkere mensen met heldere vermogens

Ben jij anders dan anderen? Ervaar je de wereld op jouw eigen manier? Heb je het gevoel dat je vanzelf veel waarneemt en weet? Grote kans dat je een van de mensen bent die voorop lopen in het veranderproces op onze aarde. Een proces dat niet door iedereen gezien wordt of op dezelfde manier beleefd. Maar jij ziet het wel en je hebt het gevoel dat je er iets mee moet doen, alsof je echte taak in dit leven nog niet is begonnen.

‘Intuïtief meesterschap’ geeft inzicht in je energieveld en chakra’s, de energiecentra in je lichaam. Je leert welke invloed elk chakra heeft en een aantal belangrijke basistechnieken zoals: jezelf afgrenzen, jezelf en anderen goed gronden, energie door je heen laten stromen en anderen en jezelf energetisch reinigen. Daarnaast leer je meteen een aantal healingtechnieken, hierbij werk je met het energieveld van een ander. Omdat alle vaardigheden samenhangen beginnen we ook meteen met readingoefeningen, het helder waarnemen van energie en informatie. In de lessen trainen we verschillende readingmethodes zodat jij kunt ontdekken wat jouw specifieke manier is. Ieder mens is verschillend en ieder heeft zijn eigen specialiteit.

Intuïtieve vaardigheden leer je het beste door direct te ervaren: zelf voelen, verbazen en verheugen. Al doende ervaar je waar precies jouw kracht en heldere vermogens liggen.

Ondanks het relatief hoge tempo in de training zijn de oefeningen speels en gemakkelijk. Daarbij kun je soms even een drempel in jezelf tegenkomen, je stapt nu eenmaal in een nieuwe wereld. Er is alle ruimte voor jouw eigen manier van waarnemen en voor jouw eigen tempo. Je kunt het niet fout doen, je kunt alleen jezelf zijn en ontdekken. Oordelen over goed en fout passen nu eenmaal juist niet in de nieuwe energie. En dat is het doel: jou voorbereiden op het werken met de nieuwe energie. Daarom zullen we ook aandacht besteden aan het waarnemen van en werken met de nieuwe vorm van manifesteren via kwantumvelden.

Marianne geeft de training en je kunt je bij haar aanmelden via mailatitaka .nl

Data voor deze training zijn: Vrijdagen van 11:30 uur tot 18:00 uur op: 17 januari, 21 februari, 20 maart, 17 april, 22 mei, 19 juni, 18 september, 9 oktober.

We zijn met onze groep te gast in de prachtige ruimte van Centrum Suniya, Haagsteeg 4 in Wageningen.