Evenement 01-03-19 : Nijlreis langs de heilige tempels van Egypte


Nijlreis langs de heilige tempels van Egypte

Houder:
Claire Greve
  Provincie:
Buitenland
Datum:
vrijdag, 1 maart 2019 - dinsdag, 12 maart 2019
  Locatie:
Egypte
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1550
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

clairegreveatziggo .nl

Egypte is een van de krachtigste energetische plekken op aarde

Egypte is de bakermat van mystiek, magie en de oudste inwijdingsleringen. De oude Egyptenaren hadden een diep weten van de ‘Hemelse kennis’ en de gaven van het innerlijk oog, overgeleverd vanuit de Atlantische mysteriën. Het hart als doorgeefluik van de ziel. Wat ik steeds weer ervaar is dat de energie van dit land, waar de sluier naar het ‘goddelijke’ zo dun is, nieuwe bewustzijnslagen opent in onze ziel en helpt deze diep te verankeren in ons ‘zijn’. Nergens op aarde voelde ik zo’n intense aanraking, sereniteit en liefde als hier. 

We hebben een inspirerend maar rustig programma waarin ook veel ruimte is voor verwerking en mijmertijd. We verliezen geen energie aan lange reizen in bussen maar bezoeken alle krachtplekken rustig vanaf onze prachtige Nijlboot. 
We nemen de tijd om de energie van de tempels in alle rust te ervaren. Om naar binnen te gaan, te mediteren en de bijzondere kracht en diepe vrede van deze plekken écht te ontvangen en diep in onze cellen in te ademen. Het gaat om jouw unieke ontmoeting met de magische energie van Egypte. Door dit zo puur mogelijk te ervaren komt jouw eigen, ware wijsheid en ziele-herinnering boven.

De Tempels van Egypte zijn heilige plaatsen, waar de Ancient Spirits nog intens en voelbaar aanwezig zijn (en met je werken). Het mediteren in of ronddwalen door de zuilenhallen of de kapellen opent je hart en je ziel, het is een magisch proces, je wordt als vanzelf aangeraakt in heldere inzichten, diepe vrede en wonderlijke synchroniciteit. Deze heilige plekken kunnen dus ook diepe persoonlijke processen in werking zetten. Thema’s die te maken hebben met het Licht en de Schaduw in ons, worden a.h.w. versneld aangeraakt, uitvergroot en doorgewerkt.

Programma:
We reizen we op een prachtige authentieke Dahabeya Nijl -zeilboot van Luxor naar Aswan en bezoeken onderweg alle belangrijke tempels langs de Nijl. We hebben de hele boot voor onszelf. De meest ontspannen manier om de mystiek en de helende energie van de Nijl en de oude Egyptische tempels te ervaren. We bezoeken o.a. de imposante Karnak tempel, de zachte Luxor tempel, The Valley of the Kings and Queens, Medinet Habu, Deir el medina, Hatsjepsoet, de Horus tempel in Edfu , Komombo en de tempel van Isis in Aswan

Cairo: Als er mensen zijn die een enorme roep voelen naar de Piramiden, de Sfinx en Sakkara in Cairo, dan kan ik met dat groepje op 26 februari al naar Cairo gaan en vliegen we 1 maart gezamenlijk naar Luxor met de rest van de groep. Tot nu toe begint iedereen die geboekt heeft in Cairo! Neem even contact op met mij als je hier meer over wilt weten.

Kosten:

De gehele reis kost € 1350,- euro, voor diegenen die mee naar Cairo reizen is dit € 1550,-

Hierbij inbegrepen zijn:

  • ·        Alle overnachtingen (op basis van 2 pers. Kamers)
  • ·        Alle maaltijden en water tijdens alle excursies (op de boot ook koffie en thee)
  • ·        Alle vervoer van en naar vliegvelden, hotels en excursies, tempels en krachtplekken
  • ·        Alle meditaties en Persoonlijke begeleiding in het proces waar nodig 
  • ·        Dit bedrag is exclusief tips, entreegeld voor de tempels en de vlucht
  • ·        Het is mogelijk om in termijnen te betalen

Contactpersoon:

Claire Greve: Je bent altijd welkom me te bellen of mailen voor vragen of overleg: 062789040, clairegreveatziggo .nlwww.clairegreve.nl