Evenement 09-01-22 : Lichtdag Een nieuw begin


Lichtdag Een nieuw begin

Houder:
Israna
  Provincie:
Overijssel
Datum:
zondag, 9 januari 2022
  Locatie:
Isis Sofia
Tijd:
10:00 - 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 0,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatisrana .nl

In januari is voelbaar dat oude energieën van het afgelopen jaar zijn opgelost en er ruimte is voor een nieuwe energetische opening. Op deze lichtdag open je je voor het licht van het nieuwe jaar, waarin weer nieuwe hogere frequenties naar de aarde komen.

Door je af te stemmen op deze vibraties blijf je in de stroom, vitaal en geïnspireerd.

Je laat de zwaarte die er ook op dit moment op de planeet is achter je en sluit je aan bij de stroom van het nieuwe bewustzijn, dat zich ondanks alle schijnbare problemen steeds sterker op aarde manifesteert. Ook staan we stil bij wat je in het nieuwe jaar wilt creëren. Het licht brengt een nieuwe impuls in deze projecten.

Het is een tijd om te vieren en ons samen te verbinden in dit licht. Hierbij maken we contact met de meesters in de Himalaya ’s waarvan we er enkele hebben ontmoet. Je kunt je innerlijk afstemmen op de yogi’s en meesters die helpen om de energie op aarde in balans te houden, het werkelijke lichtwerk. Daarnaast zijn zij er ook om je te helpen met jouw thema’s en groei.

De lichtdag duurt van 10:00 tot 17:00 uur. De kosten zijn op basis van zelf te bepalen bijdrage. Het richtbedrag is €95,-. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar infoatisrana .nl. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.