Evenement 28-11-21 : Contact met je gids (tweedaagse cursus)


Contact met je gids (tweedaagse cursus)

Houder:
Israna
  Provincie:
Drenthe
Datum:
zondag, 28 november 2021
  Locatie:
Steenwijk (Tuk)
Tijd:
10:00 - 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 245
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatisrana .nl

Verrijk je leven en maak op bewust niveau contact met de gids, meester of engel die je begeleidt. Je gids helpt je tijdens deze workshop met je eigen groei en healing van jezelf. Daarnaast assisteert je gids je bij healing en reading die je doet voor een ander.

Tijdens deze dagen maak je op bewust niveau contact met de gids, meester of engel die je begeleidt. Je gids helpt je tijdens deze workshop met je eigen groei en healing van jezelf. Daarnaast assisteert je gids je bij healing en reading die je doet voor een ander. Eerst ervaar en ontvang je de energie en antwoorden van je gids in meditaties. Daarna ga je deze energie en woorden van je gids channelen voor een ander. Wij creëren met onze gidsen als het ware een opening waar jij in kunt stappen zodat je op een diep niveau contact kunt maken met je gids. Gedurende dit proces werkt je gids met de verruiming van je bewustzijn. Velen ervaren de opening die ontstaat als een grote spirituele verdieping.

Uitdagingen:
Er zijn enkele uitdagingen bij het proces in het leren van channelen:

Ten eerste maakt je gids gebruik van jouw gedachten en energie waardoor het lijkt alsof je het zelf doet of bedenkt. Door oefening leer je meer onderscheid te maken tussen jezelf en je gids omdat je gaat ervaren wanneer iets vanuit de energie van je gids ontstaat. Bedenk echter dat het voor de meesten vele jaren oefening vraagt en werken aan het zelf “schoner worden” voordat het channelen zo goed als zuiver is. De een werkt ook meer met woorden dan de ander. Dat hangt af van je energieveld en van het doel dat je hebt.

Ten tweede vraagt channelen om overgave en vertrouwen. Hoe meer je "het je best doen" en "willen" kunt loslaten en hoe meer je je overgeeft aan de liefdevolle leiding van je gids, hoe makkelijker het gaat. We zullen hier uitgebreid aandacht aan besteden.

Tenslotte kunnen gedachten als "ik kan het niet" en "ik ben het niet waard” je belemmeren. We zullen werken aan deze overtuigingen en de bijbehorende gevoelens. Je leert om deze delen van jezelf liefde en licht te sturen.

Inhoud cursus:
In de cursus zullen meditaties door onze gidsen afgewisseld worden met zelf oefenen, meestal in twee- of drietallen.

Door veel te oefenen met channelen word je meer en meer een kanaal voor de informatie en energie van je gids. Elke keer dat je channelt, komt de stroming meer op gang en wordt je energie meer afgestemd op die van je gids.

Als je al contact met je gids hebt, kan de cursus een mooie gelegenheid zijn om te oefenen met verschillende mensen en leiden tot een verdieping van het contact met je gids of tot de ontmoeting met een nieuwe gids.

De cursus wordt gedragen door vele gidsen en andere lichtwezens. Hun aanwezigheid is een bron van rijkdom en vreugde. Door het channelen, waarbij de liefdevolle energie van je gids door je heen stroomt, word jij ook zo’n bron.

Voor wie:
Wij richten ons met name op diegenen die al (enige) ervaring hebben met meditatie en zich op een spiritueel pad bevinden. Als dat bij jou (nog) niet zo is en de cursus je wel trekt, neem dan contact met ons op voor overleg. Verder zijn er geen vooropleidingseisen.

Dag twee van deze cursus is op 19 december 2021

Klik hier om naar de website te gaan of om je op te geven