Evenement 11-10-20 : Spiritueel Wakker! - stappen naar verlichting


Spiritueel Wakker! - stappen naar verlichting

Houder:
Israna
  Provincie:
Overijssel
Datum:
zondag, 11 oktober 2020
  Locatie:
Zwolle, Dalfsen
Tijd:
10:00 - 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 90
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

infoatisrana .nl

Een doorlopende Spirituele Opleiding  – stappen naar verlichting. In een rustig maar gestaag tempo werk je  aan je spirituele groei en krijg je tal van gereedschappen in handen om spiritualiteit ook praktisch in je leven toe te passen.

We geven een cursusdag per maand en invoegen in de opleiding is elk moment mogelijk na aanschaf en beluisteren van de opnames van de meditaties en uitleg van de eerdere dagen (als downloads of op cd’s)

In deze opleiding komen 25 jaar ervaring met onze eigen ontplooiing en lesgeven bij elkaar.

Onze ervaringen in India de afgelopen twee jaar, waarbij we verschillende meesters bezocht en gesproken hebben vormen de directe inspiratie om hier nu mee te starten. De opleiding is een unieke gelegenheid om een spirituele opening te bereiken die je leven op ongekende wijze verrijkt.

De opleiding is zowel bedoeld voor beginners als gevorderden op het pad: je steekt in op je eigen niveau. 

Wat gaan we doen?
Het gaat om een doorlopende opleiding van een cursusdag per maand. Het is van belang dat je het geleerde in je leven toepast, zodat spiritualiteit zich niet beperkt tot de cursusdagen of het mediteren thuis.

De grotere structuur wordt met name in de eerste fase van de opleiding gevormd door de thema’s van Rishi Patanjali. Eenvoudig gezegd gaat het bij Patanjali over te nemen stappen, als je de staat van verlichting wilt bereiken. Voorbeelden van dergelijke thema’s zijn zuiverheid, stilte in je geest en energiebeheersing. Op elke cursusdag staat zo’n thema centraal. Aan de hand daarvan doen we meditaties en oefeningen.

Daarbinnen en daarnaast brengen we ons belangrijkste werk met meesters Phylos en Saint Germain waarbij het onder andere gaat om:

- Het doen ontwaken van de kundalini (in meditaties)
- Het activeren van de pijnappelklier
- Stappen die je kunt nemen na het overgaan
- Creëervaardigheden
- Stappen naar verlichting volgens Ramana Maharshi en andere meesters

Klik hier voor meer informatie over de opleiding