Evenement 28-09-19 : Jezelf helen met licht (2 dagen)


Jezelf helen met licht (2 dagen)

Houder:
Israna
  Provincie:
Friesland
Datum:
zaterdag, 28 september 2019 - zondag, 29 september 2019
  Locatie:
Boijl (FR)
Tijd:
10:00 - 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 245 incl. meditatie CD's
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

infoatisrana .nl

Tijdens deze workshop zullen meditaties worden afgewisseld met informatie over de krachtige methodes die mij geholpen hebben in mijn proces van healing. Daarnaast doen we helende oefeningen in tweetallen of kleine groepjes om ook elkaar te helpen met healing.

Ik zal vertellen over mijn persoonlijke ervaringen met ziekte, pijn en genezing. De meditaties werken op zich al helend. Daarnaast helpen ze je erachter te komen wat er bij jou aan de hand is en welke methodes jou zouden kunnen helpen.

Verschillende niveaus
Om te weten wat je kunt doen om jezelf te helen moet je eerst weten wat er aan de hand is op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Als een bepaalde klacht alleen verbonden is met het emotionele en mentale lichaam, kan deze klacht door meditatie en werken met licht in principe snel worden opgelost. Als iets zich echter heeft vastgezet in het fysieke lichaam, zal het helingsproces dikwijls meer tijd kosten. Als je de lessen niet leert die met klachten verbonden zijn, is er misschien niets dat helpt. Je ziel zal je blijven signaleren dat er iets veranderen moet.

Het is mijn overtuiging dat veel in principe te genezen is, tenzij je tijd gekomen is om te gaan. Het vraagt de overtuiging dat je kunt genezen en soms een grote mate van toewijding, discipline en geduld om deze genezing stap voor stap tot stand te brengen.

Voor wie
Iedereen kan meedoen. Er zijn geen vooropleidingseisen. Je kunt de cursus volgen als je fysieke klachten hebt maar zeker ook als je deze wilt voorkomen, als je kennis en vaardigheden wilt leren die jouw lichaam gezond houden.

Tijdsinvestering/studiebelasting
Je hebt het meest baat bij de cursus als je thuis verder oefent met het geleerde maar uiteraard is dat verder aan jou.

Praktisch
De kosten bedragen € 245,- voor twee dagen (14 en 15 september). Voor twee dagen. Dit is inclusief alle meditaties en uitleg op cd's of als downloads.

Klik hier om je aan te melden.