Evenement 08-06-19 : Gratis introductieworkshop Healing opleiding


Gratis introductieworkshop Healing opleiding

Houder:
Israna
  Provincie:
Overijssel
Datum:
zaterdag, 8 juni 2019
  Locatie:
Boijl
Tijd:
13:30 - 16:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 0,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

infoatisrana .nl

Als je overweegt de opleiding *Healing vanuit het universele licht* te gaan volgen of kennis wilt maken met de opleiding en met ons, kun je deze gratis inleidende workshop volgen. Dit is een uitstekende manier om de opleiding 'aan den lijve' te ervaren.

In de workshop geef ik uitleg, doe ik een gechannelde helende meditatie en leer je een krachtige healing techniek.

Deze gratis introductieworkshop wordt ook aangeboden op 16 juni en Zwolle en op 1 september in Boijl (FR). De opleiding zelf begint 14 september 2019.

Aan het eind van de opleiding ben je in staat om zelfstandig healings te geven voor tal van klachten. Je beschikt over een waaier van methodes en technieken. Je hebt jezelf diepgaand geheald en gereinigd op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je bent in staat het universele licht op gerichte en efficiënte wijze te gebruiken om anderen te healen. Alle basisvaardigheden om een eigen healingpraktijk te kunnen starten heb je in huis. Wanneer je al gevorderd bent, hebben je healingvaardigheden meer kracht en precisie gekregen. Je bent beter afgestemd op je werkelijke zelf en je lichtbegeleider.

KTNO geaccrediteerd (K9218)

Bekijk hier meer informatie