Evenement 12-07-19 : Transformeren met de elementen - Zomer vijfdaagse


Transformeren met de elementen - Zomer vijfdaagse

Houder:
Israna
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 12 juli 2019 - maandag, 15 juli 2019
  Locatie:
Welhoven
Tijd:
10:00 - 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 450
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatisrana .nl

aarde, water, lucht, vuur, ruimte - met de meesters en aartsengelen

In deze vijfdaagse cursus (12 - 15 juli) maken we contact met de elementen op verschillende niveaus. Op elke dag komt een van de elementen aan de orde. Je leert ontdekken hoe het is met de balans van de elementen in jou: wat heb je teveel, te weinig en wat in de juiste hoeveelheid. In de loop van de cursus leer je jezelf op die manier kennen en kom je veel meer in balans. Daarnaast heb je de instrumenten om zelf verder aan die balans te werken.

We werken met meditaties, oefeningen, mantra zingen en dansen. Daarnaast is er op elke dag een uitgebreide uitleg over elk element. In de meditaties channelen wij de meesters en gidsen: Phylos spreekt via Jeroen, Saint Germain en Isis spreken via Froukje. Tijdens de meditaties maken we contact met de aartsengelen van de elementen. Zij zijn krachtig aanwezig om je te helpen bij je proces. Gedurende de oefeningen deel je met elkaar en help je elkaar bepaalde aspecten in jezelf te helen, te versterken en/of op te lossen.

We doen dit op een sfeervolle spirituele plek in Drenthe, Welhoven. Er is een prachtige cursusruimte en er zijn mooie kamers voor overnachting. De cursusdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Naar keuze kan je elke dag na het programma naar huis gaan of overnachten op Welhoven.

Bekijk hier meer informatie.