Evenement 21-12-21 : Nusta Karpay - 2 daagse Inca Workshop


Nusta Karpay - 2 daagse Inca Workshop

Houder:
NaarJeLevenspad
  Provincie:
Groningen
Datum:
dinsdag, 21 december 2021 - woensdag, 22 december 2021
  Locatie:
NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Tijd:
10.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 222,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatnaarjelevenspad .nl

NUSTA KARPAY - Inca inwijdingen

Deze diepwerkende workshop activeert je diepste vrouwelijke energie. De terugkeer van de vrouwelijke energie is niet alleen belangrijk voor onszelf maar ook voor onze wereld. Vooral nu we in een transformatie periode zijn naar een Nieuwe Tijd. Een tijd waarin verbondenheid en balans tussen mannelijk en vrouwelijk weer ruimte krijgen in de wereld.

De Nusta Karpay zijn de 7 energie transmissies die je diepe vrouwelijke energie wakker maken en je verbindt met de Nusta’s uit Peru. Nusta betekent prinses, godin en/of priesteres.

De zeven Nusta’s brengen ieder hun eigen licht. Tijdens de transmissies wordt pure vrouwelijke energie in je lichtlichaam via je zeven chakra’s gebracht. Iedere transmissie en ceremonie heeft zijn unieke kracht. Dit helpt je elke hoek en plek in je fysieke en energetische lichaam tot leven te brengen en je te verbinden met moeder aarde, de godin in jou, met de complete vrouw in jou, zowel in man als in vrouw.

De workshop wordt gegeven op een prachtige plek in Bad Nieuweschans, Noord Oost Groningen en is inclusief 2 vegetarische lunches en koffie en thee.

In de buurt zijn een aantal fijne B&B's waar je kan overnachten.

Wil je meedoen, stuur dan even rechtstreeks een mailtje (niet via het contactformulier, want dat lijkt niet altijd bij mij aan te komen) naar infoatnaarjelevenspad .nl of bel/whatsapp even naar 06 276 276 97.

Leuk als je meedoet !

Als deze data je niet uitkomen, neem dan even contact op om een andere datum af te spreken.