Evenement 21-09-21 : Workshop Vilt je eigen Moeder Aarde Krachtbeeld


Workshop Vilt je eigen Moeder Aarde Krachtbeeld

Houder:
NaarJeLevenspad
  Provincie:
Groningen
Datum:
dinsdag, 21 september 2021
  Locatie:
NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Tijd:
10.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 77,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatnaarjelevenspad .nl

VILT JE EIGEN MOEDER AARDE KRACHTBEELD

We leven in bijzondere tijden, waarin iedereen erg op zichzelf aangewezen is geweest. De tijd is aangebroken dat we ons weer gaan verbinden, met elkaar en met de kracht van Moeder Aarde. In deze creatieve workshop gaan we een oermoederbeeldje maken van wol met een viltnaald. Dit persoonlijke krachtbeeld kun je straks thuis een mooi plekje geven of plaatsen bij je altaar. Zo herinnert ze jou steeds aan de krachtige vrouw die je bent.

We hebben gekozen voor een beeldje van Moeder Aarde omdat zij symbool staat voor vrouwelijke kracht, het eren van de verbinding met andere vrouwen en om uiting te geven aan je eigen vrouwelijkheid. Moeder Aarde is verbonden met de jaargetijden, geboorte, groei, bloei, oogst, loslaten, dood en wedergeboorte.

We starten de dag met het openen van de heilige ruimte waarna we meegenomen in een geleide meditatie naar de ziel van Moeder Aarde. Daarna volgt onder het genot van een kop koffie of thee een korte uitleg over het naaldvilten. Daarna kan iedereen lekker aan de slag. Er is volop wol aanwezig in zowel natuurtinten als in wol in alle kleuren van de regenboog.

Door middel van het bewerken van wol met een viltnaald geef je jouw Godin vorm. De losse vezels vilten in elkaar door de weerhaakjes op de viltnaald. Je Godin krijgt een stevige kern door het te bewerken en tegelijkertijd heeft ze een zachte uitstraling. Je kunt je Godin iets magisch meegeven door je intenties als een zaadje in haar baarmoeder te planten. Als je dat wilt, neem dan van huis geurende gedroogde kruiden als kamille, lavendel, rozenknopjes, brandnetel of salie mee. Je kunt er ook voor kiezen om haar krachtige symbolen mee te geven of om je oermoederbeeld te versieren met bijvoorbeeld een bedeltje, een speciale veer of steen. Neem in dat geval iets van huis mee wat voor jou een speciale betekenis heeft.

Tussendoor lunchen we (bij mooi weer in de prachtige tuin). Omdat we merken dat steeds meer mensen een speciaal dieet volgen als gevolg van voedselintoleranties vragen we je om zelf je lunch mee te nemen. Wij zorgen voor koffie/thee/water/sap.

Aan het einde van de workshop voeren we een klein ritueel uit om jouw Godin te bekrachtigen. We blazen haar bezieling in zodat ze een persoonlijk krachtbeeld wordt.

De workshop wordt gegeven door Suzanne van der Ploeg en Ruby Palarczyk. Suzanne is werkzaam als kindercoach in het basisonderwijs en in haar vrije tijd het liefst aan het vilten. Ruby geeft sjamanistische workshops, waarin de diepe verbinding met Moeder Aarde een grote rol spelen.

Locatie: Hamdijk 31, 9693 TB Bad Nieuweschans

Datum:
Tijd: 10:00-17:00

Kosten: € 77,- incl. materialen , koffie, thee en iets lekkers

Opgeven en meer informatie kan via: rubyatnaarjelevenspad .nl" href="mailto:rubyatnaarjelevenspad .nl">rubyatnaarjelevenspad .nl.

Leuk als je mee doet !

 De ruimtes buiten en binnen zijn groot genoeg om de richtlijnen van de RIVM te kunnen volgen.

Wil je meedoen, stuur dan even rechtstreeks een mailtje (niet via het contactformulier, want dat lijkt niet altijd bij mij aan te komen) naar infoatnaarjelevenspad .nl of bel/whatsapp even naar 06 276 276 97.