Evenement 25-05-20 : Eenhoorn meditatie - Online


Eenhoorn meditatie - Online

Houder:
NaarJeLevenspad
  Provincie:
Media
Datum:
maandag, 25 mei 2020
  Locatie:
Online in je eigen luie stoel
Tijd:
20.00 - 21.30
  Google Maps:
Bijdrage:
Euro 20,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

rubyatnaarjelevenspad .nl

Eenhoorn meditatie - Je gevoeligheid wordt je kracht!

De eenhoorn is een magisch wezen dat in vele mythen en sprookjes voorkomt. Hij is niet met het fysieke oog te zien, maar zijn hoge liefdesenergie en onvoorwaardelijke liefde is voor veel van ons goed voelbaar. Heel veel sterrenkinderen voelen zich aangetrokken tot de eenhoorn en zijn magische energie. En dat is niet voor niets. De wereld van de eenhoorn is zeer verfijnd en subtiel. Iets waar wij allemaal naar verlangen, want de wereld om ons heen kan soms veel te hard binnenkomen. De kristallijne levensenergie van de eenhoorn kan je aanraken tot in het diepste van je hart. Je eigen puurheid en gevoeligheid mag weer schitteren en in jouw lichaam en energiesysteem verankerd worden. Jouw licht straalt naar buiten en jouw sensitiviteit wordt een geschenk. Jouw gevoeligheid wordt jouw kracht. En het klink raar, maar daardoor kom je veel steviger in je schoenen te staan terwijl je open, zacht en transparant blijft.

Tijdens deze geleide meditatie neem ik je mee naar de wereld van de eenhoorn. Je gaat je persoonlijke eenhoorn ontmoeten en vanuit een hartsverbinding de kracht van de eenhoorn in jezelf wakker maken. De eenhoorn gaat je ondersteunen op jouw pad.

We doen de meditatie online via Zoom, lekker thuis via jouw eigen pc, laptop of smartphone. Je zal merken dat ook al zijn we niet fysiek bij elkaar, de energie van de meditatie en de draken net zo krachtig is.

De meditatie duurt ongeveer een half uur à driekwartier en met kennismaken en napraten zijn we waarschijnlijk ongeveer anderhalf uur bezig.

De energie-uitwisseling voor deze meditatie is Euro 20,- per persoon. Het kopje thee of koffie verzorg je zelf...

Wil je meedoen of meer informatie, stuur dan even een berichtje naar Rubyatnaarjelevenspad .nl. (het contactformulier van de spirituele agenda komt niet altijd bij mij binnen).

Leuk als je meedoet! En als deze datum je niet goed uitkomt, stuur dan even een berichtje, dan plannen we samen een nieuwe datum.