Evenement 14-03-20 : Eenhoorn Workshop - De weg terug naar je sensitieve hart


Eenhoorn Workshop - De weg terug naar je sensitieve hart

Houder:
NaarJeLevenspad
  Provincie:
Groningen
Datum:
zaterdag, 14 maart 2020
  Locatie:
NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Tijd:
10.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 111,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatnaarjelevenspad .nl

Eenhoorn Workshop – De weg terug naar je sensitieve hart

De eenhoorn is een magisch wezen dat in vele mythen en sprookjes voorkomt. Hij is niet met het fysieke oog te zien, maar zijn hoge liefdesenergie en onvoorwaardelijke liefde is voor veel van ons goed voelbaar. Heel veel sterrenkinderen voelen zich aangetrokken tot de eenhoorn en zijn magische energie. En dat is niet voor niets. De wereld van de eenhoorn is zeer verfijnd en subtiel. Iets waar wij allemaal naar verlangen, want de wereld om ons heen kan soms veel te hard binnenkomen. De kristallijne levensenergie van de eenhoorn kan je aanraken tot in het diepste van je hart. Je eigen puurheid en gevoeligheid mag weer schitteren en in jouw lichaam en energiesysteem verankerd worden. Jouw licht straalt naar buiten en jouw sensitiviteit wordt een geschenk. Jouw gevoeligheid wordt jouw kracht. En het klink raar, maar daardoor kom je veel steviger in je schoenen te staan terwijl je open, zacht en transparant blijft.

In de workshop neem ik je mee naar de wereld van de eenhoorn, die leeft in de heilige ruimte van je hart. We werken onder andere met

- geleide meditaties;
- kristallen klankschalen;
- edelstenen, kristallen;
- Healing Arts Liquid Light remedies;
- natuur en krachtplekken in de tuin;
- en heel veel magische eenhoorn energie.

De energie uitwisseling van deze eendaagse workshop is Euro 111,- per persoon. Dit is inclusief koffie, thee en een vegetarische lunch.

De workshop wordt gehouden in Bad Nieuweschans (Noord Oost Groningen), op een fijne plek, waar je sensitieve-zelf helemaal tot rust kan komen en weer opgeladen mag worden.

Wil je meedoen, stuur dan even rechtstreeks een mailtje (niet via het contactformulier, want dat lijkt niet altijd bij mij aan te komen) naar infoatnaarjelevenspad .nl of bel/whatsapp even naar 06 276 276 97. Komt deze datum je niet uit, laat het dan even weten, dan kijken we naar een voor jou passende datum. 

Fijn om je te ontmoeten!!!