Evenement 19-12-19 : Drakenworkshop - 2 dagen op weg naar je innerlijke creatiekracht


Drakenworkshop - 2 dagen op weg naar je innerlijke creatiekracht

Houder:
NaarJeLevenspad
  Provincie:
Groningen
Datum:
donderdag, 19 december 2019 - vrijdag, 20 december 2019
  Locatie:
NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Tijd:
10.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 222,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatnaarjelevenspad .nl

Drakenworkshop

Draken zijn, in tegenstelling tot wat er in sprookjes en mythes over ze wordt verteld, zeer liefdevolle wezens. Ze zijn net zoals de walvissen diep verbonden met het ontstaan van de aarde. De walvissen zijn nog steeds fysiek aanwezig op aarde en vervullen hun rol als hoeders van de aarde vanuit de oceaan. Draken zijn op een andere manier aanwezig op aarde. Het zijn lichtwezens en hun energie is vooral met onze innerlijke zintuigen waarneembaar. Hun energie manifesteert zich vooral bij mensen die zich aangetrokken voelen tot hun pure liefdevolle oerkracht.
Deze kracht is puur licht. Licht dat de draken opslaan in hun deels kristallijne lichamen en die ze gebruiken om te creëren, communiceren en voor directe manifestatie van positieve gedachten. Draken vertegenwoordigen ook intuïtie en vrede. Vooral vrede in jezelf en acceptatie van de kracht die je in je hebt. Dat je weet dat je deze enorme creatiekracht voor het grote goed zal gebruiken in plaats van eigen gewin. Drakenenergie gaat voorbij ego.
De draken zullen naar je toe komen en je ondersteunen in je ontwikkelingspad naar meer evenwicht en harmonie in je leven.

Tijdens deze workshop nemen we je mee naar de wereld van de draken. Samen “overwinnen” we onze oude collectieve middeleeuwse angst voor de draak. Het wezen dat als destructief gezien werd en vernietigd diende te worden (denk maar aan St. Joris en de draak). We leren juist samen te werken met de draak en maken kennis met zijn werkelijke wezen. Je overwint een stukje van je angst voor je eigen kracht. Je krijgt meer rust en vertrouwen in je eigen mens-zijn. De drakenenergie wordt diep in jezelf geborgd, zodat je elk moment van de dag de energie kan oproepen en gebruiken.

We doen dit door middel van geleide meditaties, klankhealing, Healing Arts liquid light remedies, kristallen drakenschedels, healing glass, uitwisseling van ervaringen en het geven van een stukje achtergrond informatie.

De workshop wordt gegeven door Ruby Palarczyk van Praktijk NaarjeLevenspad.nl. Ze is Healing Arts docente en ervaringsdeskundigen op het gebied van de balans zoeken tussen liefde, kracht, dienstbaarheid en vrede in jezelf. De draken hebben daarbij haar pad gekruist. Zij wil graag hun kennis en ervaringen delen met iedereen die zich ook daartoe voelt aangetrokken. Voel je welkom om hiervan te proeven.

De workshop is inclusief koffie, thee, vegetarische lunch en heel veel drakenenergie.

De energieuitwisseling is Euro 222,-.

In de buurt zijn een aantal fijne B&B's waar je kan overnachten.

Wil je meedoen, stuur dan even rechtstreeks een mailtje (niet via het contactformulier, want dat lijkt niet altijd bij mij aan te komen) naar infoatnaarjelevenspad .nl of bel/whatsapp even naar 06 276 276 97. Komt deze datum je niet uit, laat het dan even weten, dan kijken we naar een voor jou passende datum.

Leuk als je meedoet !