Evenement 18-02-22 : Reiki 3A


Reiki 3A

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 18 februari 2022
  Locatie:
Nistelrode
Tijd:
10.00-15.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 100,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

Reiki 3, Leraar/Master

De Reiki cursus in de derde graad volg je voor je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling maar ook als je de behoefte voelt om Reiki uit te dragen via het geven van cursussen en inwijdingen.

De Reiki 1 & 2 cursussen van Centrum Maia sluiten af met een quote uit de film “de Matrix”;

Vroeg of laat zul je beseffen dat er een verschil is tussen het pad kennen en het pad bewandelen!

Als je al een tijdje jouw Reiki pad ‘bewandelt’ en klaar bent voor een volgende stap, dan is het prachtig om na Reiki 1 & 2 te kiezen voor de Reiki 3 cursus. Vanuit jouw Reiki pad stap je in het pad van Reiki leraar, geen afronding maar een ander pad, een nieuw begin!

Tijdens deze cursus word je intensief begeleid zodat je, vanuit een stevige basis, in jouw pad van Reiki leraar kunt stappen. Je wordt tenslotte niet alleen leraar maar ook coach en waarschijnlijk ZZPer. Middels verschillende opdrachten, mondelinge uitwisseling en het schrijven van je eigen Reiki lesboeken groei je toe naar het moment dat jij klaar bent voor het opstarten en begeleiden van een eigen Reiki groep.

Uiteraard is het mogelijk om Reiki 3 puur voor jezelf en je eigen ontwikkeling te volgen waarbij er naast het volgen van het volledige traject ook de keuze is om alleen voor Reiki 3A te kiezen. Je ontvangt dan de inwijding, leert werken met het Reiki mastersymbool en neemt deel aan de 1e lesdag uit dit traject.

Kijk voor actuele data op onze website
Bijdrage: € 100,00 
Trainer: Maja van Houting
Locatie: Centrum MAIA, Palmenweg 5, Nistelrode
Info: https://www.centrummaia.nl/reiki-3/ 

Een plaatsje reserveren kan via onze webshop

Heb je belangstelling en de geplande data zijn voor jou niet mogelijk, neem dan even contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Voor meer info mag je bellen op 06-22674482 of mailen naar infoatcentrummaia .nl.