Evenement 12-02-22 : Familieopstellingen


Familieopstellingen

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 12 februari 2022
  Locatie:
Nistelrode
Tijd:
09.30-12.30
  Google Maps:
Bijdrage:
Vraagsteller € 50,00/Representant€ 25,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

Familie Opstellingen

Intens, krachtig, diepgaand maar vooral bijzonder..

Als je al eens een opstelling hebt mogen ervaren dan weet je dat het bijna niet in woorden te vertellen is wat het nu eigenlijk is en wat er in mag ontstaan. In een opstelling gaat het om voelen en vertalen vanuit je hart, het kan intens, krachtig, diepgaand en soms confronterend zijn maar bovenal vinden het alle deelnemers, iedere keer opnieuw, vooral bijzonder...

Bij een opstelling is er iemand die een vraag heeft (de vraagsteller). De andere deelnemers kunnen worden opgesteld in de ruimte als representant. De vraag kan betrekking hebben op verschillende zaken, bijv. een familierelatie, op je werk etc.. Zodra de representanten opgesteld zijn, staan ze 'in de energie van de ander’. Tussen de representanten ontstaat een dynamiek; er is sprake van een interactie. In een opstelling worden de vragen die er zijn vaak op een mooie manier duidelijk door 'het wetend veld'  via de representanten. Dit kan voor verrassende inzichten zorgen.

De deelnemers kunnen bij opgave aangeven of ze een vraag hebben of als representant deel willen nemen. Er worden 2 vragen per dagdeel opgesteld, blijft er buiten deze vragen tijd over dan kijken we als groep wat er zich nog aan mag dienen.

 

Actuele data vind je op onze website

Begeleiding:  Judith van de Ven, Brasatu therapie & coaching of Maja van Houting

Bijdrage: Vraagsteller € 50,00 I Representant € 25,00

Locatie: Centrum Maia, Palmenweg 5 Nistelrode

Info: https://www.centrummaia.nl/familieopstellingen/

Reserveer online jouw plaatsje via onze webshop: Familieopstellingen