Evenement 06-01-22 : Workshop Biotensor


Workshop Biotensor

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 6 januari 2022
  Locatie:
Nistelrode
Tijd:
10.00-12.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 35,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

 

WORKSHOP BIOTENSOR

Zoals bekend bestaat alles in het universum uit energie en heeft een eigen unieke trilling.
De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Het werken met de biotensor gaat razendsnel en binnen een minuut kun je tientallen producten testen. Je kunt bijv. testen of een homeopathisch middel, vitamine en/of mineraal geschikt is voor het lichaam en in welke hoeveelheid dit middel ingenomen zou mogen worden. Maar denk ook eens aan allergieën, het is vrij eenvoudig duidelijk te krijgen welk(e) voedingsmiddel(len) of andere oorzaken de evt. boosdoener zouden kunnen zijn.
De biotensor zou eigenlijk in geen enkel huishouden mogen ontbreken en is in korte tijd te leren.

In deze workshop leer je de techniek om te kunnen werken met een biotensor. Om te kunnen testen met een biotensor zijn daarnaast de vraagstelling en het vertrouwen in jezelf het allerbelangrijkste!

Aan de hand van een cursusmap begeleiden we je door een stukje theorie voor de benodigde achtergrondinfo. In de praktijk leren we je hoe je in een korte tijd tientallen producten kunt testen waarbij al snel duidelijk wordt dat vooral de vraagstelling van essentieel belang is.

We werken in deze workshop met 2 verschillende biotensors. De biotensor met een houten handvat en ring als kop werkt over het algemeen wat lichter als de biotensor met de verenstaal spriet. Uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen voorkeur en is het vaak een kwestie van proberen wat het beste voor je past. Beide biotensors zijn zowel tijdens de workshop als in de Webshop verkrijgbaar. De houten versie is verpakt in een kartonnen opbergkoker en de biotensor met de verenstaal spriet zit in een kartonnen doosje.

 

Actuele data op website

Duur: 10.00 tot 12.30 uur
Trainer: Maja van Houting 
Bijdrage: € 35,-. 
Locatie: Centrum Maia, Palmenweg 5, 5388 SG Nistelrode

Reserveer online jouw plaatsje via onze webshop: Workshop biotensor