Evenement 23-11-21 : Herinner je wie jij bent...... Module 3


Herinner je wie jij bent...... Module 3

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
dinsdag, 23 november 2021
  Locatie:
Nistelrode
Tijd:
19.30-22.00
  Google Maps:
Bijdrage:
8 avonden voor € 250,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

Herinner je wie jij bent.......

Persoonlijke en Intuïtieve Ontwikkeling

Wie ben jij nou echt?
Los van alle verhalen.
Los van je verleden.
Los van wat een ander van je denkt.
Los van je positie in de maatschappij.
Los van je oordelen en je vooroordelen.
Los van je familie en je vrienden.
Wie ben jij ?

De training Herinner je wie jij bent... is opgebouwd in 3 modules. Elke module is een afgerond geheel dus je kunt steeds opnieuw kiezen of je nog een stapje verder op jouw pad van bewustzijn wil gaan.

Module 1. Bewust worden van energie, lees de info op onze website

Module 2. Inzicht en Intuïtie, lees de info op onze website

Module 3. Basis Aura Reading, lees de info op onze website

Nadat je in module 1 je eigen energie weer hebt leren kennen en herkennen ben je in module 2 gaan ontdekken waar jouw passie en kwaliteiten liggen. Door deze inzichten en bewustwording weet je weer waar jij blij van wordt en durf je inmiddels steeds vaker voor jezelf te kiezen en jouw eigen pad te lopen. Nu je deze stevige basis voor jezelf hebt mogen creëren kun je jouw intuïtie nog een stapje verder gaan ontwikkelen.

In module 3 ga je de basis leren voor het geven van een reading. Je krijgt in deze module de tools voor het geven van een Roos-reading, het readen van de aura-lagen en het readen van de chakra's.  In een reading draait het niet alleen om de persoon tegenover je maar zeker ook om jou als reader. In een reading kun je worden gespiegeld in jouw eigen processen waardoor jouw pad van bewustwording op een diepere laag kan worden aangeraakt. Deze lessen ondersteunen dan ook op een mooie manier jouw persoonlijke en spirituele proces.

Readen is een manier van zien wie iemand in wezen is. Door middel van je helderziende vermogens krijg je beelden te zien, informatie te horen, te voelen of te weten. De informatie die je krijgt ga je leren vertalen in begrijpelijke taal. Iedereen heeft de beschikking over deze vermogens waarmee je op een dieper niveau je intuïtie gaat durven volgen. In een reading is het dan ook de uitdaging om te leren vertrouwen op de beelden die je krijgt en om deze te ontdoen van jouw emotionele lading, oordeel of energie van anderen.

Uiteraard ben je in 4 lesdagen of 8 dagdelen geen volleerd aura-reader. Door echter te proeven aan deze vaardigheid, en hiermee de training Herinner je wie jij bent af te ronden, zul je na afloop zien dat je flinke stappen in jouw groeiproces hebt kunnen maken.

Module 3: Basis Aura Reading

Actuele data  vind je op de website

Duur: 8 avonden van 19.30-22.00 uur

Trainer: Maja van Houting

Deelname kosten :   € 250,- per module

Locatie: Centrum MAIA, Palmenweg 5, 5388 SG Nistelrode

Info: https://www.centrummaia.nl/intuitieve-ontwikkeling/basistraining-aura-reading/

Inschrijfformulier: https://goo.gl/forms/2biltLj5ewE2Hy3r2

Tel: 06-22674482, Mail: infoatcentrummaia .nl