Evenement 26-07-21 : Spirituele reis naar Engeland; krachtplekken ervaren, voelen en beleven...


Spirituele reis naar Engeland; krachtplekken ervaren, voelen & beleven...

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
maandag, 26 juli 2021 - zondag, 1 augustus 2021
  Locatie:
Glastonbury, Wiltshire & Cornwall
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 995,00
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

 

Spirituele reis naar Engeland

Krachtplekken ervaren, voelen en beleven...

Open your eyes to the beauty around you
Open your mind to the wonders of live
Open your heart to those who loves you
And always be true to yourself...

Deze mooie tekst kwamen wij tegen in een winkeltje in Glastonbury in 2012 en beschrijft precies ons gevoel over de bijzondere momenten in Engeland die we tijdens onze reizen daar hebben mogen ervaren.

 

Een reis naar de krachtplekken in Engeland is ervaren, voelen en beleven van de totaliteit. Soms is er herkenning of bewustwording van datgene wat je pad mag kruisen. Als je durft te vertrouwen ontvang je precies wat nodig is voor jouw groei, je hoeft alleen maar te genieten en te ZIJN...

Avebury Stonecircle, Silbury Hill, West Kennet Long Barrow, Stonehenge, Glastonbury met de Tor, de Chalice Well, en de indrukwekkende Abbey en helemaal nieuw in het programma, Tintagel Castle, Merlin's Cave en St Nectans Glen...alles komt voorbij. Deze prachtige en krachtige plekken tezamen brengen een heerlijke week voor jezelf waar je ongelooflijk van zult genieten!

Het sfeertje, de mensen, de bijna magische krachtplekken om te bezoeken of het heerlijk rondstruinen in de talloze spirituele winkeltjes geeft een totaalplaatje wat Glastonbury zo bijzonder maakt. Tijdens deze reis zal Glastonbury ons vaste honk zijn. We verblijven in een heerlijke B&B van waaruit alle mooie plekjes in deze stad op loopafstand bereikbaar zijn.

Ook gaan we je laten genieten van de prachtige heuvels en velden in Wiltshire, een gebied waar je een ultiem gevoel van vrijheid zult ervaren. De ruimte en stilte zijn er indrukwekkend en het zal zeker ook bij jou voor altijd een plekje in je hart veroveren. We ervaren daar het mooie Avebury, Silbury Hill, West Kennet Long Barrow en uiteraard mag ook Stonehenge in dit rijtje niet ontbreken. Toegang tot de steencirkel tijdens zonsopkomst of zonsondergang is zo ontzettend speciaal om te mogen ervaren dat we dan ook onze uiterste best gaan doen om dit voor jou te regelen. 

Nieuw in deze reis is een dagtrip naar Cornwall waar we Tintagel Castle, Merlin's Cave en St. Nectans Glen zullen bezoeken. De magie, de ruige natuur en de prachtige waterval zorgen samen voor een ongekende schoonheid waar je alleen maar heel stil van kunt worden.

Wat jouw ultieme reden ook is om voor deze reis te kiezen, het zal zeker een onuitwisbare indruk bij je achterlaten en een ervaring zijn die je voor de rest van je leven bij blijft. Wellicht raak je, net als wij, verliefd op dit gebied om er zeker nog weer eens terug te keren!

Wil je meer weten over of je aanmelden voor deze bijzondere reis, kijk dan op de website voor de uitgebreide info of neem dan contact met ons op. 

Klik hier voor een impressie van onze eerdere reizen.

   

Meer info lees je op onze website: https://www.centrummaia.nl/engeland/ 

Bellen of mailen mag uiteraard ook: 06-22674482/infoatcentrummaia .nl