Evenement 21-11-19 : Ariëtte Loeffen, Yeshua Kristal Licht Codes Activatie


Ariëtte Loeffen, Yeshua Kristal Licht Codes Activatie

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 21 november 2019
  Locatie:
Nistelrode
Tijd:
19.30-22.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

Ariëtte Loeffen-in het Veld, Kristal Licht Codes

Ariëtte Loeffen-in het Veld heeft al op vele plekken in de wereld mogen werken met de activatie van de Kristal Licht Codes, waaronder de ‘Magdalena Kristal Licht Codes Activatie’ en de ‘Yeshua Kristal Licht Codes Activatie’. Vanuit een mooie, fijne verbinding kunnen we nu ook jou, bij Centrum MAIA, deze bijzondere activaties aanbieden.

Kristal Licht Codes frequenties ondersteunen in het herstellen van de innerlijke balans.

Ze hebben een hele hoge frequentie, ofwel een hele hoge energie, die niet 'van Hier' is. Ze komen rechtstreeks vanuit 'de 'Bron'. Hier maken we gedurende de workshop contact mee. Vervolgens stromen de codes je 'systeem' in en activeren daar o.a. DNA-deeltjes die voorheen 'slapend' waren.

Dit leidt ertoe dat meer van jouw potentie wakker gemaakt wordt. Als gevolg hiervan zul je meer van jouw mogelijkheden, je gaven en talenten gaan ontdekken en dus ter beschikking krijgen. In die zin ondersteunen de Kristal Licht Codes je in het proces van meer van jezelf ont-Wikkelen; hoe vrijer je bent van wikkels, hoe meer van je gaves aan de oppervlakte komen, hoe krachtiger je in je schoenen staat en ook hoe meer Licht je door je 'kanaal' kan laten stromen, waardoor jij anderen weer beter kan ondersteunen en inspireren in hun proces.

Door wat jij je Zelf geeft en laat zijn ben je dus een belangrijke schakel in datzelfde (ascentie)proces voor anderen, zelfs als je niet professioneel op dat gebied met anderen werkt! Door het energieveld wat in jou verandert word jij een ‘wandelend hoog frequent veld' dat in een ander - die daaraan toe is - 'iets' wakker zal maken, gewoonweg doordat jouw energie in contact komt met dat van hen. Een soort katalysator dus. En zo brengen we elkaar gezamenlijk naar de Nieuwe Realiteit van Hoger Bewustzijn op de Nieuwe Aarde.

Data:
7 november: Maria Magdalena Kristal Licht Codes activatie 
21 november: Yeshua Kristal Licht Codes activatie
Bijdrage: € 25,00 per workshop
Tijd: 19.30-21.30/21.45 uur, inloop vanaf 19.00 uur, zaal dicht om 22.00 uur
Locatie: Centrum MAIA, Palmenweg 5 Nistelrode

Info: https://www.centrummaia.nl/ariette-loeffen-kristal-licht-codes/

Reserveer jouw plaatsje online via onze webshop: Ariëtte Loeffen