Evenement 17-06-19 : ZOMERDAGEN, Kom kennis maken met de activiteiten van Centrum MAIA


ZOMERDAGEN, Kom kennis maken met de activiteiten van Centrum MAIA

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
maandag, 17 juni 2019 - vrijdag, 21 juni 2019
  Locatie:
Nistelrode
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
v.a. €10,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

 

ZOMERDAGEN

Tijdens onze Zomerdagen laten we je graag kennis maken met de activiteiten van Centrum MAIA. We bieden je een leuke week vol variatie en gezelligheid waarbij je deel kunt nemen aan diverse workshops, een korte healing kunt ervaren, aan kunt sluiten bij de volle maan labyrint wandeling of voor info en een medium consult bij ons binnen wandelt tijdens de open avond. We heten je heel graag van Harte welkom!

Mind-Walk: Mind-Walk is mindful wandelen in de natuur en uiteraard doen we dat in onze eigen, prachtige Maashorst.  Kom tijdens deze Zomerdagen eens ervaren hoe heerlijk het is om je week op deze manier te starten.

Datum: Maandag 17 juni
Tijd: 9.30-11.00
Trainer: Maja van Houting
Open Bijdrage, jij bepaalt wat je geeft


Volle maan labyrint wandeling: Op maandag is er bij Centrum MAIA wekelijks de mogelijkheid om deel te nemen aan de avonden Mindfulness en meer. Avonden die geen vast programma kennen maar waar ruimte is voor dat wat er zich aan dient. 

Datum: maandag 17 juni
Tijd: 19.00-21.00 uur
Begeleiding: Maja van Houting
Open Bijdrage, jij bepaalt wat je geeft


Workshop Werken met Energie: In deze workshop gaan we samen in vogelvlucht door de 1e module van de training Herinner je wie jij bent, een training voor Persoonlijke & Intuïtieve ontwikkeling. Je krijgt in deze workshop een klein voorproefje van wat je zoal in deze training kunt verwachten. Buiten dat het een leuke workshop is brengt het je tevens een mooie kans om te ervaren of deze training passend zou kunnen zijn voor jou. 

Datum: dinsdag 18 juni
Tijd: 19.30-21.30 uur
Trainer: Maja van Houting
Bijdrage: € 15,00


Open avond met medium consulten: Tijdens deze avond kun je bij ons binnen lopen voor info over de activiteiten van Centrum MAIA. We staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden. Tevens wordt er deze avond een gelegenheid geboden om, tegen een bijdrage van € 10,00, op afspraak een medium consult te ontvangen. 

Datum: woensdag 19 juni
Tijd: 19.00-22.00 uur
Inloop open avond: vrij
Medium consult: € 10,00 ( op afspraak )


Healing: Tijdens deze Zomerdagen kun je voor een gereduceerd bedrag een korte healing ervaren.. Ik stem me af op jouw energie en laat je ontvangen wat op dat moment nodig is. Deze korte healing duurt +/- 20 minuten en is zonder een voor- en na gesprek wat er bij een reguliere afspraak uiteraard wel is. 

Datum: donderdag 20 juni
Tijd: 13.00-16.00 uur
Trainer:  Maja van Houting, Centrum MAIA
Bijdrage Healing: € 15,00 ( op afspraak )


Workshop Numerologie: Numerologie is de kennis van de getallen of vibraties en werd reeds eeuwen geleden door grote wijsgeren toegepast. Ieder getal heeft zijn eigen trillingsinvloed en daarmee zijn eigen speciale kenmerk. Een leuke praktische workshop die zorgt voor verrassende inzichten!

Datum: vrijdag 21 juni
Tijd: 10.00-12.00 uur
Trainer: Maja van Houting
Bijdrage: € 15,00


Familieopstellingen: Bij een opstelling is er iemand die een vraag heeft (de vraagsteller). De andere deelnemers kunnen worden opgesteld  in de ruimte als representant. De vraag kan betrekking hebben op verschillende zaken, bijv. een familierelatie, op je werk etc.. Zodra de representanten opgesteld zijn, staan ze 'in de energie van de ander’.  In een opstelling worden de vragen die er zijn vaak op een mooie manier duidelijk door 'het wetend veld'  via de representanten. 

Datum: vrijdag 21 juni
Tijd: 14.00-16.00 uur
Trainer:  Judith van de Ven, Brasatu therapie  & coaching
Bijdrage: € 15,00

INFO: https://www.centrummaia.nl/zomerdagen-2019/

INSCHRIJFFORMULIER: https://forms.gle/7qC4YjY4DH5m92gs6