Evenement 27-05-19 : Mindfulness en meer, Just breathe...live in the moment


Mindfulness en meer, Just breathe...live in the moment

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
maandag, 27 mei 2019
  Locatie:
Nistelrode
Tijd:
19.30-21.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
Open bijdrage, jij bepaalt..
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

Mindfulness en meer

Just breathe, live in the moment...

Voel jij je meegesleurd in de hectiek van alledag? Merk je dat je steeds vaker handelt op de automatische piloot? Loopt je hoofd zo over dat zelfs slapen lastig wordt? Dan is het de hoogste tijd om je aandacht terug te brengen naar jezelf! Mindfulness is een mooi woord voor wat eigenlijk gewoon wil zeggen:

In het hier en nu zijn om met volle aandacht aanwezig te zijn in dat ene speciale moment.

Aandacht hebben voor datgene waar je mee bezig bent maar ook je bewust zijn van je lichaam en je gezondheid. Mindfulness is je gaan openen voor dat wat er nu eigenlijk echt speelt, en dan met name in jezelf. Als je open aandacht hebt voor jouw binnenwereld ontdek je als vanzelf waar jij nu eigenlijk echt blij van wordt in je leven en ga je meer en meer luisteren naar de stem van jouw hart.

Positieve effecten van Mindfulness:
• Meer rust
• Minder piekeren
• Anders omgaan met stress
• Verbeterde concentratie
• Hogere genietfactor
• Effectiever werken
• Betere nachtrust
• Meer ontspanning

In een open, unieke combi van Mindfulness, Mind-Walk, Meditatie en alles wat zich verder aandient, ontvang je oefeningen, handreikingen en coaching waar je zelf mee verder kunt. Avonden met een wisselende invulling waarbij we de ene keer naar het bos gaan voor een Mind-Walk om een andere keer heerlijk te ontspannen op een matje en te luisteren naar een geleide meditatie. Het allerbelangrijkste is echter dat er ruimte geboden wordt om te delen met elkaar. Energetisch speelt er op dit moment veel en ik merk en voel de groeiende behoefte voor avonden met gelijkgestemden waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden.

Deze 1e opzet is een try-out en is nog helemaal open qua tijd en invulling. Het is mooi als we kunnen mee bewegen met dat waar behoefte aan is,

 

Mindfulness en meer... just breathe, live in the moment!

Ben jij er klaar voor om je leven weer in eigen hand te nemen? Gun jezelf dan deze waardevolle momenten en maak ruimte voor dat wat jouw aandacht vraagt.

 

Data: Wekelijks op maandagavond

Open bijdrage, Jij bepaalt zelf wat je wil geven.

Tijd: 19.30-21.00
Begeleiding: Maja van Houting

           

Voor meer info mag je ook bellen op 06-22674482 of mailen naar infoatcentrummaia .nl