Evenement 30-08-19 : Glastonbury


Glastonbury

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 30 augustus 2019 - maandag, 2 september 2019
  Locatie:
Engeland
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 350,00
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

Weekend Glastonbury

Home is not a place, it's a feeling

De sfeer, de mensen, de bijna magische krachtplekken om te bezoeken of het heerlijk rondstruinen in de talloze spirituele winkeltjes geeft een totaalplaatje wat Glastonbury zo bijzonder maakt.

Glastonbury was ooit een stad met een machtige abdij, de Glastonbury abdij. De abdij, nu een ruïne, heeft nog steeds een magische uitstraling. Glastonbury is een stad vol devotie, met pelgrims, heiligen, kerken en kapellen.
Het legendarische dorp Glastonbury ligt in de meest zuidwestelijke hoek van Engeland. Rijk aan zowel mythen als geschiedenis, is Glastonbury een van de meest betoverende plaatsen in de wereld. Al sinds het megalithische tijdperk erkend als spiritueel centrum, is het de zetel van de eerste christelijke kerk op de Britse Eilanden. Ook wordt beweerd dat het "het Avalon van Koning Arthur" is.
Het dorpje Glastonbury zelf ligt liefelijk en schilderachtig verscholen tussen een reeks fluweelgroene heuvels. De hoogste daarvan is de beroemde Tor, een ellipsvormige heuvelformatie met daar bovenop de indrukwekkende overblijfselen van een kerktoren die was gewijd aan Aartsengel Michaël. Aan de voet van de Tor liggen de Chalice Well en de bolronde top van Chalice Hill. Beneden in het stadscentrum liggen de ruïnes van de grote Abdij, de plek van Jozef van Arimathea's kerk en de begraafplaats van de legendarische Koning Arthur. Wearyall Hill, de plaats van de legendarische meidoorn, ligt bij de westelijke ingang naar het dorp.

Krachtige energieplekken die samen eendrachtig resoneren als het hartcentrum van de wereld, Glastonbury wordt dan ook wel het hartchakra van de aarde genoemd. Dit weekend brengt jou een diepe hartsconnectie, door te verbinden met je hart ga je ervaren en voelen om steeds meer en meer thuis te komen bij je zelf.

Home is not a place, it's a feeling...

Al wandelend ontdekken we de vele verschillende krachtplekken die Glastonbury rijk is. We zetten onze intenties tijdens de nieuwe maan op de Tor, mediteren bij de Chalicewell en de Maria Magdalena Chapel, lopen het labyrint bij de St. Johns Church, voelen de kracht bij de Abbey en verbinden ons met de bijzondere energie in de White spring.
Intensieve dagen waarin er ruimte is om Samen te delen, te ervaren maar bovenal te genieten.

Wellicht bezorgt dit weekend jouw hart een vreugdesprongetje en wil je heel graag, Samen met mij, Glastonbury gaan ervaren.  Voel maar of dit weekend jouw (thuis) reis mag worden...

 

 

Hartelijke groet,
Maja van Houting

Meer info lees je op onze website: https://www.centrummaia.nl/spirituele-reizen/weekend-glastonbury/

Bellen of mailen mag uiteraard ook: 06-22674482/infoatcentrummaia .nl