Evenement 30-08-19 : Glastonbury


Glastonbury

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 30 augustus 2019 - maandag, 2 september 2019
  Locatie:
Engeland
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 350,00
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

Weekend Glastonbury

 

A greatful heart
is a magnet for miracles...

De sfeer, de mensen, de bijna magische krachtplekken om te bezoeken of het heerlijk rondstruinen in de talloze spirituele winkeltjes geeft een totaalplaatje wat Glastonbury zo bijzonder maakt.

Rijk aan zowel mythen als geschiedenis is Glastonbury een van de meest betoverende plaatsen in de wereld. Al sinds het megalithische tijdperk  wordt het erkend als spiritueel centrum en benoemd als "het Avalon van King Arthur" .
Glastonbury ligt liefelijk en schilderachtig verscholen tussen een reeks fluweel groene heuvels. De hoogste daarvan is de beroemde Tor, een ellipsvormige heuvelformatie met daar bovenop de indrukwekkende overblijfselen van een kerktoren die was gewijd aan Aartsengel Michaël. Aan de voet van de Tor liggen de Chalice Well en de bolronde top van Chalice Hill. Beneden in het stadscentrum liggen de ruïnes van de grote Abdij, de plek van Jozef van Arimathea's kerk en de begraafplaats van de legendarische Koning Arthur. Wearyall Hill, de plaats van de legendarische meidoorn, ligt bij de westelijke ingang naar het dorp.

Krachtige energieplekken die samen eendrachtig resoneren, Glastonbury wordt dan ook wel het hartchakra van de aarde genoemd. Thuis komen in verbinding met jezelf en durven vertrouwen op je hart.

Home is not a place, it's a feeling...

 

Al wandelend ontdekken we de vele verschillende krachtplekken die Glastonbury rijk is. We zetten onze intenties tijdens de nieuwe maan op de Tor, mediteren bij de Chalicewell en de Maria Magdalena Chapel, lopen het labyrint bij de St. Johns Church, voelen de kracht bij de Abbey en verbinden ons met de bijzondere energie in de White spring.
Intensieve dagen waarin er ruimte is om Samen te delen, te ervaren maar bovenal te genieten.

Wellicht bezorgt dit weekend jouw hart een vreugdesprongetje en wil je heel graag, Samen met mij, Glastonbury gaan ervaren.  Voel maar of dit weekend jouw (thuis) reis mag worden... aanmelden kan tot 10 augustus!

Hartelijke groet,
Maja

 

Klik hier voor een impressie van onze eerdere reizen.

Bron tekst: sterzoeker.blogspot.com

Meer info en mogelijkheid voor aanmelding vind je op onze website: https://www.centrummaia.nl/spirituele-reizen/weekend-glastonbury/

Bellen of mailen mag uiteraard ook: 06-22674482/infoatcentrummaia .nl