Evenement 21-03-19 : Workshop Werken met energie


Workshop Werken met energie

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 21 maart 2019
  Locatie:
Nistelrode
Tijd:
19.30-22.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 35,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

Workshop Werken met energie

Bewustwording van energie

Wie kent het niet, dat je plots erg moe bent na een beladen gesprek met iemand of dat je je niet prettig voelt in bepaalde ruimtes en misschien zelfs wel ziek wordt. Vaak is het zo dat je geen last hebt van hetgeen je ervaart maar juist van je verzet hier tegen.

Dit kan best confronterend zijn omdat het je laat zien dat het jouw manier is van hoe je om gaat met deze energieën. Tegelijkertijd is het een uitnodiging om te onderzoeken wat er gebeurt als je het leven in je hart sluit in plaats van het buiten te sluiten.
Je leert je bewust te worden van energie en hoe je er mee om kunt gaan!

Deze workshop laat je tevens in vogelvlucht kennis maken met de inhoud van de 1e module van de cursus Herinner je wie jij bent…
want ook hier in ga je voornamelijk aan de slag met energie. Wat is het? Hoe voel je energie; niet alleen van jezelf maar ook van je mede-cursisten, van de ruimte en zelfs van de natuur. Hoe breng je de energie van jezelf in balans (lichaam en geest) en hoe kun je anderen helpen zich beter te voelen.

Een leuk voorproefje van wat je zoal in de 1e module van deze training kunt verwachten en uiteraard een mooie kans om te ervaren of het iets is wat bij jou past.

Datum: 

21 maart 

Bijdrage: 

€ 35,00

Duur: 19.30-22.00
Trainer: Maja van Houting 

Locatie: Centrum Maia, Palmenweg 5, 5388 SG Nistelrode