Evenement 29-06-19 : Engeland, krachtplaatsen en graancirkels


Engeland, krachtplaatsen & graancirkels

Houder:
Centrum MAIA
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 29 juni 2019
  Locatie:
Wiltshire & Glastonbury
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
+/- € 1175,00
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcentrummaia .nl

 

Engeland, Krachtplekken Voelen, Ervaren en Beleven

Open your eyes to the beauty around you
Open your mind to the wonders of live
Open your heart to those who loves you
And always be true to yourself…

Deze mooie tekst kwamen wij tegen in een winkeltje in Glastonbury in 2012 en beschrijft precies ons gevoel over de bijzondere momenten in Engeland die we tijdens onze reizen daar hebben mogen ervaren.

Een reis naar de krachtplekken in Engeland is ervaren, voelen en beleven van de totaliteit. Soms is er herkenning, het zien van verbanden en/of een onderliggende wijsheid die je pad mag kruisen. Al deze belevingen laten jou een stukje ontdekken van je eigen ik en herinneren wie jij nu werkelijk bent…

Avebury Stonecircle, Silbury Hill, West Kennet Long Barrow, the White horse, Stonehenge, Old Sarum en Glastonbury met de Tor, Chalice Well, The Abbey en nog veel meer…alles komt voorbij.
Een heerlijke week voor jezelf met rust, ruimte, voelen en beleven.

De prachtige heuvels en velden in Wiltshire geven je een ultiem gevoel van vrijheid. De ruimte en stilte zijn er indrukwekkend en dit gebied zal zeker ook bij jou voor altijd een plekje in je hart veroveren. De eerste paar dagen van onze reis overnachten we in Wiltshire waar we, buiten een aantal van bovengenoemde krachtplekken, de graancirkels bezoeken die er tijdens ons verblijf mogen vallen. Ook nemen we je mee voor een bezoek aan Stonehenge. Toegang tot de steencirkel tijdens zonsopkomst of zonsondergang is zo ontzettend speciaal om te mogen ervaren dat we dan ook onze uiterste best gaan doen om dit voor jou te regelen. Als we Wiltshire achter ons laten gaan we via Lacock, waar we een bezoekje brengen aan de Harry Potter School, op weg naar Glastonbury om daar een geheel andere energie te ervaren. De sfeer, de mensen, de bijna magische krachtplekken om te bezoeken of het heerlijk rondstruinen in de talloze spirituele winkeltjes geeft een totaalplaatje wat Glastonbury zo bijzonder maakt.

Wat jouw ultieme reden ook is om voor deze reis te kiezen, het zal zeker een onuitwisbare indruk bij je achterlaten en een ervaring zijn die je voor de rest van je leven bij blijft. Wellicht raak je, net als wij, verliefd op dit gebied om er zeker nog weer eens terug te keren!

Meer info lees je op onze website: https://www.centrummaia.nl/engeland/  

Bellen of mailen mag uiteraard ook: 06-22674482/infoatcentrummaia .nl