Evenement 26-03-20 : Verfijn je levensweg


Verfijn je levensweg

Houder:
Ineke van der Valk, Kleurcoach
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
donderdag, 26 maart 2020
  Locatie:
Ineke van der Valk, Kleurcoach in Honselersdijk
Tijd:
10:00 - 16:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 147,- inclusief vingerlabyrint e.a.
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatinekevandervalk .nl

Verfijn je levensweg

In deze workshop ga je jouw leven in de hand nemen door het schuren van de paden van dit vingerlabyrint. Door keer op keer met je vingers het pad te voelen of het glad genoeg is, ga je vorm en inhoud geven aan je levensweg, aan jouw toekomst. Je gaat hierdoor het avontuur van het leven aan! Hoe verfijnd wil je jouw pad hebben?

Tijdens de meditatie maak jij een (nieuwe) voorstelling van jouw leven en je zoekt een plank uit die hierbij past. Door het zelf bewerken van de plank ga je innerlijk verdiepen. Je brengt hierbij je behalve je chakra's ook je denken en je voelen, ofwel je mannelijke en vrouwelijke kant in balans.

In de middag krijg je uitleg hoe je het labyrint kunt gebruiken voor heling en manifestatie.

Ervaringen:
* De eendaagse cursus met het vingerlabyrint is een echte aanrader. Je schuurt 'm en zo wordt het je eigen plank. Ineke is een lieve rechtdoorzee vrouw. Haar soep tussen de middag was heerlijk. Het tweede dagdeel bestond uit het lopen van het labyrint mbv kosmische mensjes. Dit bracht heel veel inzichten. Ik gebruik de plank vaak en deze is een echte toevoeging! Voor wat ik kreeg vond ik het zeker een goede prijs. (Pauline)
* Het was heel bijzonder om te ervaren en erg helend.
* In combinatie met het 13 chakralabyrint kwam ik dichterbij mezelf en soms voelde het ook verder weg van alles wat was. Door steeds het labyrint te lopen bleef ik op mijn pad. Een pad met inzichten. Zo kwam ik uit bij dat je alleen jezelf gelukkig kan maken. (Christien)
* Met het doorstromen van de chakra’s op het door Ineke ontwikkelde houten labyrint, voel je letterlijk en figuurlijk blokkades en belemmeringen oplossen en potenties en mogelijkheden vrij komen. Ik kan alleen maar zeggen : ga het eens ervaren ! (Marcus)

Lees hier meer over het vingerlabyrint: https://kleuren.inekevandervalk.nl/workshops/vingerlabyrint

-----

Tijd: 10:00 - 16:00 uur.
Bijdrage: € 147,-  incl. vingerlabyrint, handleiding en koffie/thee/soep