Evenement 16-05-19 : Balans in je Elementen


Balans in je Elementen

Houder:
Ineke van der Valk, Kleurcoach
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
donderdag, 16 mei 2019 - woensdag, 10 juli 2019
  Locatie:
Ineke van der Valk, Kleuren- en Lichtwerk in Honselersdijk
Tijd:
19:30-21:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
vanaf € 97,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatinekevandervalk .nl

Balans in je Elementen

De cursus Balans in je Elementen is een aanvulling op De Ontdekking van de Godin! en De Terugkeer van de Koning!. In deze cursussen hebben we onze Yin en Yang energie in balans gebracht, onze vrouwelijke en mannelijke eigenschappen.

Vijf Elementen
In deze cursus gaan we met behulp van de vijf Elementen aandacht besteden aan ons fysieke lichaam. De Elementen Hout - Vuur - Aarde - Metaal - Water sturen de meridianen en organen in je lichaam aan en door bewuster te worden wat ze doen, ze verder te activeren en te optimaliseren, ga je je lekkerder in je vel voelen. Deze cursus is een hergeboorte om weer een Kosmische Mens te worden.

De veranderingen in het bewustzijn worden in de cursus in gang gezet met een Icoon. Iconen zijn tekeningen die "iets aanraken" in je onbewuste en een soort programma in je lichaam opstarten om veranderingen in gang zetten. Het is een ideaal middel om jezelf op eenvoudige en zachte wijze verder te ontwikkelen. De basis van deze Iconen is Heilige Geometrie.

Nieuwsgierig? Lees hier alle informatie over de cursus: http://kleuren.inekevandervalk.nl/workshops/balans-in-je-elementen

----------
Duur: de eerste avond is op een donderdag, daarna op woensdagavond 19:30-21:30 uur. 5 avonden, elke 2 weken.

Data: 16 en 29 mei, 12 en 26 juni, 10 juli

Bijdrage:
* Groep: € 177,-, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee;

* E-cursus: € 97,-, exclusief feedback; € 147,-, inclusief feedback op de ingekleurde symbolen. Deze kan direct gestart worden.
 

Meld je aan voor deze cursus door mij te mailen: infoatinekevandervalk .nl Natuurlijk ben ik ook bereikbaar voor al je vragen over deze cursus.