Evenement 28-08-21 : Spirituele Natuurwandeling Tankenberg 28/8/2021


Spirituele Natuurwandeling Tankenberg 28/8/2021

Houder:
RIVOS
  Provincie:
Overijssel
Datum:
zaterdag, 28 augustus 2021
  Locatie:
Tankenberg
Tijd:
9.00-12.00 uur
  Google Maps:

Locatie bij Oldenzaal

Bijdrage:
€ 10,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

chrisvanbenthematoutlook .com

SPIRITUELE NATUURWANDELING TANKENBERG   28 AUGUSTUS

 

Maak kennis met:  aura van bomen, de straling van wateraders, de energie van Moeder Aarde en de kracht van leylijnen.

Samen meten we de uitstraling van de bodem en bepalen tevens de kosmische instraling. We maken hierbij gebruik van de wichelroede, maar ook van de gevoeligheid van onze eigen handen. Met een oude eik of beuk gaan we een hartverbinding maken. Aan het einde van de wandeling ontvangt u een reader over de route die we hebben gelopen en over de natuurkrachten die we hebben waargenomen. Bij elke wandeling staan we stil bij de schoonheid van flora en fauna.

Landgoed Egheria is gelegen in een heuvelachtig hoevenlandschap bij Oldenzaal. Op heldere dagen kunt u over de weilanden tot voorbij Ootmarsum Duitsland inkijken. Op de Oldenzaalse stuwwal ontspringen vijf beken. De plantenrijkdom is dankzij het bronwater en de bijzondere bodemsamenstelling bijna net zo gevarieerd als in Zuid-Limburg. Heksenkruid en dotterbloem doen het hier uitzonderlijk goed. De naam Egheria is een samenvoeging van de voorletters van de kinderen van de vroegere landgoedeigenaar Ten Cate, maar herinnert tevens aan de bronnimf Egeria.

Aanmelding of info: Chris van Benthem                                               chrisvanbenthematoutlook .com                                                                                     06-13189115  www.rivos.eu