Evenement 04-02-22 : Opleiding Hoeder


Opleiding Hoeder

Houder:
RIVOS
  Provincie:
Overijssel
Datum:
vrijdag, 4 februari 2022 - vrijdag, 16 december 2022
  Locatie:
Hezingen
Tijd:
10.00 - 15.00 uur
  Google Maps:

Locatie bij Ootmarsum

Bijdrage:
€ 1500,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

chrisvanbenthematoutlook .com

Uitnodiging: Opleiding ‘HOEDER VAN DE AARDE’

‘… om je heen zie je dat de mensheid onverantwoordelijk met haar scheppingskracht is omgesprongen.

        De natuur, de planten, de stenen, de dieren hebben duisternis ervaren door de negatieve energieën die de mensheid heeft verspreid op aarde. Zij hebben de verlatenheid gevoeld, het teruggestoten worden uit de eenheid die er ooit was.  

        Dit is een tijd van verandering. Het is een tijd om moedig te zijn, risico’s te nemen, het verlangen van je hart te volgen, op alle gebieden van je leven.

        ‘In deze tijd komt er verandering in het collectieve bewustzijn van de mensheid. Er zijn nu mensen opgestaan op aarde, die in hun hart een herinnering dragen aan de oorspronkelijke verbondenheid tussen mens en aarde.’

        Een mens die zichzelf eert en respecteert, werkt van nature samen met de levende wezens die hem omringen: de planten, dieren, de sterren, de gehele natuur..’

Uit: ‘Ode aan de Aarde’ van Pamela Kribbe

 

Voel jij je ook zo aangetrokken en geraakt door deze prachtige tekst van Pamela Kribbe? Heb je het gevoel dat je hier een missie dient te vervullen om de Aarde mooier en vitaler te maken? Ben jij in je hart ook een rentmeester van deze prachtige planeet?

Denk dan eens na om een opleiding te volgen tot HOEDER VAN DE AARDE. Het is NU tijd om onze geliefde planeet GAIA met hart en ziel te ondersteunen en haar in oude glorie te herstellen.                                            

Onze grote droom is om een netwerk van Hoeders te creëren in heel Nederland, die een waardevolle   bijdrage kunnen leveren aan het vergroten van het      natuurbewustzijn in ons land.

De opleiding tot Hoeder van de Aarde is bedoeld om jou in je kracht te zetten en jouw talenten aan te spreken. Je mag naar voren stappen om jouw visie over Moeder Aarde uit te dragen.

Kernwoorden:

  • praktisch gericht  -  goed gegrond
  • hart en ziel  -  kennis delen
  • gelijkgestemden  -  verbinden

 

Heb je interesse in deze opleiding en wil je meer info neem dan contact op.

 

HOEDER V/D AARDE 

 Chris van Benthem 06-13189115 chrisvanbenthematoutlook .com  www.rivos.eu     Moniek Arends  06-24215065 moniekatpraktijkmaanlicht .nl www.praktijkmaanlicht.nl