Evenement 22-02-20 : Spirituele Natuurwandeling Tankenberg


Spirituele Natuurwandeling Tankenberg

Houder:
RIVOS praktische spiritualiteit
  Provincie:
Overijssel
Datum:
zaterdag, 22 februari 2020
  Locatie:
Tankenberg bij Oldenzaal
Tijd:
9.00 - 12.00
  Google Maps:

routebeschrijving via mail

Bijdrage:
€ 10,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

chrisvanbenthematoutlook .com

w.rivos.eu

 

SPIRITUELE NATUURWANDELING TANKENBERG   

Datum: Zaterdag 22 februari 2020

Tijd: 9.00 – 12.00 uur

Kosten: €10,- pp (incl. drankje en reader)

Thema:  aura van bomen, de straling van wateraders, de energie van Moeder Aarde en de kracht van leylijnen.

Samen meten we de uitstraling van de bodem en bepalen tevens de kosmische instraling. We maken hierbij gebruik van de wichelroede, maar ook van de gevoeligheid van onze eigen handen. Met een oude eik of beuk gaan we een hartverbinding maken.

Waar wandelen? Landgoed Egheria is gelegen in een heuvelachtig hoevenlandschap bij Oldenzaal. Op heldere dagen kunt u over de weilanden tot voorbij Ootmarsum Duitsland inkijken. Op de Oldenzaalse stuwwal ontspringen vijf beken. De plantenrijkdom is dankzij het bronwater en de bijzondere bodemsamenstelling bijna net zo gevarieerd als in Zuid-Limburg. Heksenkruid en dotterbloem doen het hier uitzonderlijk goed.

Routebeschrijving startpunt: Vanuit de binnenstad van Oldenzaal volgt u de borden Denekamp/De Lutte. Aangekomen op een grote rotonde neemt u de afslag rechts naar De Lutte en na 150 m gaat u linksaf de Tankenbergstraat in. U moet de Tankenbergstraat  inrijden ter hoogte van aannemersbedrijf Segerink. Na ongeveer 300 m vindt u het Mariakapelletje, alwaar ruim voldoende gelegenheid is om te parkeren.

Aanmelding of info: Chris van Benthem  chrisvanbenthematoutlook .com                    06-13189115    www.rivos.eu                              ...