Evenement 20-03-21 : Meditatiecirkel voor Vrede en Vrijheid


Meditatiecirkel voor Vrede en Vrijheid

Houder:
Lydia Atema
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zaterdag, 20 maart 2021
  Locatie:
THUIS
Tijd:
10:00 - 10:45
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 9,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatatmacoaching .nl

Wil jij in energie en meditatie iets bijdragen in deze moeilijke tijden? Wil jij tegelijkertijd je energie een boost geven? Energie van Egyptische  krachtvelden door je heen voelen stromen? Zodat je meer rust in jezelf en leven voelt.

Het zijn vreemd aparte tijden. Veel mensen hebben het moeilijk en voelen zich machteloos; jongeren, ouderen, mensen met een eigen bedrijf, mensen die ziek zijn. Mensen wereldwijd. 

Er gebeurt op dit moment van alles in de wereld. In maatregelen van de overheid en media uitingen die een behoorlijke impact op je kunnen hebben. En ook energetisch zijn we in een tijd van sluiten of afronden van een aantal cycli. Het kan dat dit wat rommelt in je energie en je jezelf even een cadeau wilt geven in het stromen van helende energie. Zodat je energie weer rustiger voelt stromen.

Hoe zou het voor jou zijn als:

 Jouw energie een boost krijgt zodat je meer rust vind in deze chaotische tijden.
 Je samen met anderen in een liefdevol helend energetisch veld bijdraagt in deze moeilijke tijden aan mensen, de aarde, het geheel.
 Je meer rust voelt in je leven.

Zaterdag 20 maart 2021 om 10:00

Vandaag is de dag van de Lente Solstice. De dag van vruchtbaarheid en nieuw leven. Ook staat deze dag in verbinding met de verrijzing van Jezus en in oud Egyptische tijden Osiris.

In deze meditatiecirkel stem ik in ieder geval af op de energie van Hathor. Hathor is vruchtbaarheid en nieuw leven. Zij is de moeder van de sterren, de baarmoeder van Horus of de wezenlijke mensheid. De energie van de tempel Hatshepsut die in de vallei van Hathor ligt. En op de energie van Jezus / Osiris.

De datum van vandaag 20-03-2021 heeft die energetische symboliek in getallen van de 2 (dualiteit) die met de kracht van Liefde (3) verzoent tot 5. Het getal van Horus. Het totale getal van vandaag is 10, het getal van vervolmaking, waarin alles terugkeert naar de Bron. 

Je bent van -te welkom deel te nemen.

Voor deze liefdevolle helende meditatiecirkel vraag ik een donatie van € 9,-. Als je wilt en kunt, mag een hoger bedrag ook. Daar help je mij echt mee in deze moeilijke periode van mijn eigen bedrijf.

Mocht een donatie financieel voor jou niet mogelijk zijn dan ben je ook helemaal van -te uitgenodigd om mee te doen.

Lees meer inspiratie en je kunt je aanmelden met het formuliertje op: https://www.atmacoaching.nl/meditatie-vrede-vrijheid.html