Evenement 17-10-20 : 9-daagse Egypte: Genietend verdiepen met je kinderen.


9-daagse Egypte: Genietend verdiepen met je kinderen.

Houder:
Atma Reizen - Lydia Atema
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zaterdag, 17 oktober 2020 - zondag, 25 oktober 2020
  Locatie:
Egypte
Tijd:
9:00 - 21:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ zie website
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
kinderen
  E-mail:

infoatatma-reizen .nl

Spirituele rondreis Egypte

Genietend verdiepen samen met je kinderen

 

  • Heb je documentaires gezien of gelezen over de tempels in het oude Egypte? Het land van de Zon. In Ancient Khemit (het oude Egypte) leefden mensen in een hoger bewustzijn samen. Ze werkten in tempels met klanken. Klank was in Ancient Khemit ‘heilig’ en werd toegepast om het bewustzijn hoog te houden. De hoge energie is nog vanuit de aarde in de tempels te voelen en te ervaren.
  • Als je naar Egypte gaat, wil je dan niet zomaar even een rondje langs de tempels doen? Maar in een reisprogramma wat zodanig is opgebouwd dat je de energie uit de aarde, in de tempels met meditaties kunt integreren in jezelf. Dat je samen met je partner en kinderen of als eenoudergezin een verdieping ingaat die doorwerkt in je leven na de reis.
  • Dat kan!! In dit afwisselende reisprogramma in cultuur, spelenderwijs in spiritualiteit en ook het lokale Egypte ontdekken met afsluitend een rustige dag; snorkelen in de zee, aan het strand.

Zou het niet bijzonder mooi zijn? Als jullie in je spirituele reis in Egypte de combinatie kunnen maken van:

Ø  Een spirituele rondreis met ervaren in de belangrijke tempels in Egypte.

Ø  Meditaties en oefening vóór en tijdens de reis in de kapellen van de tempels en op krachtplaatsen in de woestijn. Met alle ruimte om je ervaringen te delen en te integreren in jezelf. In een ontdekken van de natuurwetten die in het leven zijn.

Ø  Meer te ontdekken over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek en over de tempels vanuit eigen kennis, ervaring en de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).

In het Egypte programma en spirituele rondreis met kinderen neem ik jullie mee naar de tempels en krachtplaatsen in de woestijn. 

Het spirituele reisprogramma Egypte is het leukst en meest fijn voor gezinnen met kinderen van 7 – 13 jaar. Ook voor alleenstaande ouders is dit een heerlijke reis.

Het reisprogramma is door de opbouw en invulling ook geschikt voor gevoelige kinderen.

Belevenissen tijdens de reis:

Moeten we nu alweer naar school….?

Jazeker….., en dat is alleen maar ooooontzettend leuk! Vandaag krijgen we les in een paar Arabische woordjes. Een uurtje les zodat je een beetje contact kunt maken met de kinderen en lokale bevolking die je onderweg tegenkomt.

met de Felucca op de magie van de Nijl 

Vandaag gaan we met zo’n authentiek Egyptische zeilboot, een Felucca, de Nijl op. Gelukkig wel met een echt Egyptische kapitein; een rayes, want anders weet ik niet waar we terecht komen.

Karnak

In deze tempel gaan we samen met de kinderen in ons voelen op ontdekkingstocht naar de krachtplekken. We gaan op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetische beeld.

Medinet Habu

Het is een enorm leuke belevenis om door dorpjes en agrarische velden naar Medinet Habu te fietsen en daar de tempel te bezoeken. De tempel ligt in de Vallei der Koninginnen en is gebouwd op ‘de heuvel van Djeme’ heilige grond waar volgens de overleveringen de eerste 4 man en vrouw godenparen zijn begraven.

Safaga

De laatste dag is een heerlijk relaxen! Even alle indrukken laten inzinken. Jullie verblijven in een kleinschalig hotel met zwembad en privéstrand. Je loopt de zee in en snorkelt zo tussen de meest kleurrijke vissen. Het veel rustigere Safaga ligt op één uur rijden ten zuiden van Hurghada.

Meer inspiratie en alles lezen over deze reis op: https://www.atma-reizen.nl/egypte/rondreis-met-kinderen.html

Je bent van harte welkom contact met me op te nemen. We bespreken jouw verlangens en jullie wensen om zo te onderzoeken of dit reisprogramma passend voor jullie is.

Mail naar info appestaartje atma-reizen.nl of bel: 06 28 86 86 47

Met hartelijke groetjes,

Lydia Atema