Evenement 02-04-21 : 10-daagse Meditatiereis Egypte - De Prachtige Hereniging!


10-daagse Meditatiereis Egypte - De Prachtige Hereniging!

Houder:
Atma Reizen - Lydia Atema
  Provincie:
Buitenland
Datum:
vrijdag, 2 april 2021 - zondag, 11 april 2021
  Locatie:
Egypte
Tijd:
9:00 - 21:00
  Google Maps:
Bijdrage:
zie website
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatatma-reizen .nl

Vind de diepe vrede in jezelf zodat je meer en
meer geluk in je leven ervaart!
Een verdiepende meditatiereis in Egypte.

Herken jij jezelf in één van de volgende situaties?

  • Ben jij een intuïtief mens? Intuïtieve gevoeligheid is een kracht! Wil jij je intuïtie verdiepen en bekrachtigen? En wil je helemaal in contact en verbinding met jezelf naar buiten toe zijn?
  • Ben je toe aan een volgende stap in je bewustzijnsontwikkeling?
  • Wil jij meer geluk in je leven ervaren?

In het programma en tijdens de meditatiereis in Egypte creëer ik de ruimte waarbinnen jouw processen zich kunnen ontvouwen. Zo kan blokkerende energie die nog in jou ligt in de energie van de groep en de tempels worden verwerkt en getransformeerd. Het is mogelijk met de groep bewust in een eenheidsveld te zijn. In een toenemende flow aan synchroniciteit ben je op precies het juiste moment op de juiste plaats om iets te ontvangen en iets te brengen. Voor jezelf en voor de ander! Hoe mooi is dat.

Een meditatieprogramma in een specifieke opbouw waarin je vitaliteit toeneemt, je emoties in balans komen, meer helderheid in je denken en je kracht groter wordt.

Waarin je meer ontdekt over de innerlijke betekenis van mythologie, symboliek en over de tempels vanuit eigen kennis, ervaring en de mondelinge overlevering uit de Ancient Khemitian traditie (het oude Egypte).

Hoe zou het voor jou zijn als na de meditatiereis:

o Je meer in contact en verbinding bent met jezelf en daarin met de mensen in je omgeving.

o De relatie met je (ex-) partner, familie en kinderen na de reis is verzacht en verbetert waardoor spanning verdwijnt.

o Het contact met collega’s op het werk verbetert omdat in meer gemak en duidelijker zonder filters kan worden gezegd wat wordt bedoeld.

o Je meer in gemak en gelukkiger voelt in je leven.

o Er is meer helderheid in je denken, heldere visioenen en dromen. Je levensenergie is verhoogt, je voelt je vitaler en je creativiteit is groter. (het kan dat hieraan een periode van zuivering vooraf gaat).

Wat voor moois ga je tijdens de reis zien en ervaren:

Luxor – Karnak In Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. De tempel van Ptah met het beeld van de godin Sekhmet, een zeer krachtig energetisch beeld.

Dendara – de tempel van Hathor Hathor is één van de oudste godinnen, haar naam betekent ‘Het huis van Horus’. De tempel en deze dag staan in het teken van vruchtbaarheid.

Luxor –  Felluca zeiltocht op de Nijl In de middag als de wind het toelaat, heerlijk zeilen op de magie van de Nijl.

Luxor – Medinet Habu Het is erg leuk om in de middag door dorpjes en agrarische velden naar de tempel Medinet Habu te fietsen. De tempel ligt in de Vallei der Koninginnen waarschijnlijk bovenop de ruïnes van een veel meer ancient tempel (zoals zovele tempels in Egypte).

Abydos Dendara en Abydos vormen het vrouwelijk en mannelijke centrum van de energie, het hart. Abydos is één van de meest energetisch krachtige plek in Egypte. De tempel in Abydos heeft 7 kapellen. De kapel van Osiris is de enige kapel met een doorgang naar achter met een aantal kamers. Deze kamers zijn gewijd aan de cultus van Osiris.

Klik hier en lees meer informatie over dit programma met 10-daagse Meditatiereis 'de Prachtige Hereniging!'

Wil je graag persoonlijk je vragen en wensen bespreken? Neem gerust contact met mij op. Bel +31 (0)6 – 28 86 86 47.

Leuk als je meegaat!

Hartelijke groet,

Lydia Atema

ps. Download hier het GRATIS eBook 'Ontdek 7 oud Egyptische wijsheden die je leven verrijken'