Evenement 20-02-19 : De Rite van de Baarmoeder - The Rite of the Womb


De Rite van de Baarmoeder - The Rite of the Womb

Houder:
Alice Watervoort
  Provincie:
Limburg
Datum:
woensdag, 20 februari 2019
  Locatie:
Spirituele Praktijk Healing Angels, Brunssum
Tijd:
20.00 - 22.00 uur.
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

a .healingangelsatgmail .com

De Baarmoeder Rite - The Rite of the Womb

Deze inwijding - zegening, is een liefdevolle baarmoeder heling. In de baarmoeder zit veel wijsheid en kracht opgeslagen. Het is een plek van het voorzetten van ‘t Leven. Het is een plek waar gevoelens zich verzamelen zowel positieve als negatieve. Door generaties heen zijn deze energieën in de vrouwenlijn doorgegeven. Met deze rite lossen we de negatieve energie op die door generaties heen is opgeslagen.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren, de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Tijdens dit ritueel bevrijden we ons van alle beperkingen van vorige levens en dit leven, o.a.: ziektes, schuld, schaamte, minderwaardigheid. We boren onze moeder- oerkracht in onze baarmoeder aan en voeden hiermee ons lichaam en geest. Deze inwijding is de 13e rite van de Munay Ki en mag je apart ontvangen. De baarmoeder rite stamt af van de Inca medicijnvrouwen en brengt ons met de collectieve vrouwenlijn in contact. De rite wordt gegeven op of rond volle maan. De Rite van de Baarmoeder mag je vaker ontvangen de bijdrage is dan €22,50.

De baarmoeder rite wordt overgedragen door de Womb Keepers van Marcella Lobos en na het ontvangen mag je het doorgeven aan anderen. Incl.: Hand-out

Voor meer informatie ben je van harte welkom op mijn website, www.healing-angels.nl

Liefs, Alice.                                                                                                                    Geregistreerd op de lijst van de Womb Keepers.