Etalage

Titel

Etalage


Videoserie: Praktische en Visuele Handleiding MERKABA!


http://www.merkabalight.com/merkaba/


Hoe zalig voelen we ons als we veel energie te hebben!
De meesten van ons kunnen wel een of meer momenten herinneren dat we overstroomden van energie en plezier in het leven; momenten dat we niet te remmen waren. Waarom zouden we ons niet veel vaker, of altijd zo voelen?!

Wellicht is het interessant om te weten dat we voor ruim 99% uit energie en informatie bestaan en slechts een fractie van 1% een fysiek lichaam. Dus lijkt het me handiger om aan onze energievelden te weeken, waardoor het fysieke lichaam automatisch mee resoneert. Helaas leren we nergens om energie te genereren, maar zou het niet fijn zijn om dat zelfstandig thuis te leren?!

Momenteel ben ik een serie video's van 2-14 minuten aan het maken, waarin ik op visuele manier uitleg hoe je dat kunt doen. Van jong tot oud kan dat leren. De eerste video's zijn klaar en te vinden op mijn website: www.merkabalight.com
Ik ben altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, of om je op een andere manier te ondersteunen.

Welkom bij de Praktische en Visuele Handleiding MERKABA!

Johanna Kleipool

Divine Heart Publishing - Isa en Max en het vliegende skateboard


http://www.divineheart.nl/


Isa en Max hebben een superspannende vakantie. Samen met professor Lophi beleven ze de coolste avonturen. Ga mee en speel met dolfijnen, wandel door de binnenaarde, drink thee met Isaac Newton en vlieg op een wolk met een Egyptische godin. Misschien laat je je betoveren door Eros' liefdespijl, of verdwaal je in de mist, om na een reis langs de maan en de sterren weer thuis te komen. Met Isa en Max ontdek je van alles over licht, geluid, vormen, tijd, water, atomen, zwarte gaten en nog veel meer. Onderweg kom je grijze kaders tegen die bol staan van de interessante feitjes en kennis. En doe mee met de verschillende opdrachtjes. Achterin het boek vind je bouwplaten om zelf in elkaar te knutselen.

Karin Thomas is schrijfster en oprichter van Divine Heart Publishing. Van jongs af aan zorgt haar nieuwsgierige aard ervoor dat zij altijd op ontdekkingstocht is naar de grote mysteries van het leven. Mede door haar eigen kinderen kwam ze erachter dat de meeste kinderen erg nieuwsgierig zijn en vele vragen stellen. Dit zette haar ertoe om de ontdekkingen die ze deed te delen met kinderen en volwassenen via haar andere grote passie, schrijven!

Divine Heart Publishing heeft dan ook als doel de nieuwe wetenschappelijke kennis en oude spirituele inzichten met elkaar te verbinden en toegankelijk te maken voor alle kleine en grote wijsneuzen. Naast haar werk als schrijver en uitgever, coacht Karin Thomas beelddenkende kinderen volgens de 'Ik leer anders' methode en geeft ze workshops aan volwassenen.

Source Healing Ibiza


http://www.sourcehealingibiza.com/


Source Healing: Reconnect. Release. Restore.
Opnieuw verbinden met je essentie, loslaten wat je niet meer dient en de balans te herstellen. Deze nieuwe healing frequenties zijn krachtig en werken vanuit het hart. Ze helpen om je trilling te verhogen, zodat je je volledige potentieel kunt gaan leven. Het kan genezing brengen op alle niveaus: lichaam, geest en ziel. Het is effectief tegen pijn, stress, emotionele problemen en kan inzichten geven op je levenspad.
Source Healing werkt in persoon maar net zo goed op afstand, voor mens en dier.

Distant Healing - groep sessies (vanuit Ibiza)
Naast prive-sessies doe ik minimaal 2x per week (vaak maandag en vrijdag om 22.00 uur) Distant Healing groep sessies. Ik woon op Ibiza maar kan op deze manier waar ook ter wereld dit werk aanbieden. Deze healing kun je ontvangen waar je ook bent. Gewoon lekker gaan liggen, ogen dicht, relaxen en de Hogere Intelligentie doet de rest. De sessie duurt ongeveer 40 minuten en ik vraag een minimale donatie van €20.

Aanmelden kan via Facebook:
https://www.facebook.com/sourcehealingibiza/

Mathieu Iking
Source Healing Ibiza
Website: http://www.sourcehealingibiza.com/

Petra Meijer


http://inverbindingmetjezelf.jouwweb.nl


Vanuit het Innerlijk Besef dat wij Allen onderdeel zijn van het Grote Goddelijke Plan, heb ook ik mij dienstbaar gesteld om dit Plan te ondersteunen vanuit mijn Eigen Zijn en Kunde.

Ik verzorg diverse multidimensionale healingen, teachings, activaties en meditaties, waarbij ik werk via de Goddelijke Vortex van het Al, de Bron. Dit kan zowel individueel als in groepen zijn, in real life of op afstand. Dit kan ook in combinatie zijn met collega's, zowel in binnen- en buitenland. Mijn diensten zijn beschikbaar voor alle leeftijden en met name jonge mensen wil ik oproepen zich te melden voor een healing/teaching, omdat zij de Toekomst Zijn in dit Goddelijke Plan.

Ik zet mensen in hun Eigen Kracht door hen te verbinden met ZichZelf, De Aarde en de Kosmos, zodat de Ware Transformatie van binnenuit kan ontstaan. De inzet is om de Volledige Potentie van de Ziel te ontdekken en te gebruiken. Dit kan d.m.v. het verwijderen van belemmerende energetische structuren en programma's die (nog) aanwezig zijn en je van Jouw Eigen Blauwdruk af houden. Hierdoor kan het Innerlijk Proces van Heling van start gaan en word je DNA gerepareerd en geactiveerd, zodat je tot die Blauwdruk kan komen.

Wat je verder ongeveer kunt verwachten wordt op mijn websites nader verklaard.

Mijn persoonlijke uitgebreide website is inverbindingmetjezelf.jouwweb.nl
De gezamenlijke website van mij en Frank Laros is cosmicearthevolution.jouwweb.nl

Petra Meijer

Chintamania


http://www.chintamania.com


The Mission on Earth is to achieve the inner happiness and the collective awakening of the reality, which is now. As humanity rises in frequency the whole universal creation rises as well. As above is below so it is that the power of unconditional omniscient love is the field that will ascend not only Earth, but the mind of the divine, into the way back home, which is here...and now. Services Chintamania offers for your growth:

Aura clearing (Negative thoughtforms – unconscious identities , Entities, Portals & wormholes, Energy entanglements, Retrieve lost soul fragments, Clearing all 15 multidimensional Chakra’s & DNA template)
House & surrounding clearing (Negativity, Entities, Ghost echoes or poltergeists)
Limiting self believes clearing ( Unworthiness, Obsessions, Guilt, Negative thoughts making you think you can’t, Etc.)
Karma & ancestral karma clearing ( Global karma & personal karma, Shadow selves)
Implants & seals clearing (Johovian Seals, Amenti Seals, Crown of Thorn, Lemurian & Atlantian seals,
Crucifixion Seals, and many others including alien implants.
DNA activation (Activation of the dormant original 12 strand DNA by arranging the fire letters within your
DNA. Resulting in conscious connection to divine self and attract different places, things, people and events
amongst others
One on one energy therapies (Frequencies of Light, code upgrading)
And further: Group activations, lectures, webinars, workshops, ayahuasca ceremonies, travels, Nykkyo Energy DJ, Subtle Energy Sciences Benelux

Let yourself be informed, be welcome to ask any question.
Eduard Franckena

www.chintamania.com

Meetings en intensives met Angelo Vasalos


http://www.heartofawakening.nl


Zelfrealisatie in Verbinding

Angelo heeft vanuit zijn passie voor Essentie en Zelfrealisatie diverse spirituele en therapeutische tradities diepgaand onderzocht en doorleefd. Van daaruit heeft hij een rijke visie gevormd die oosterse inzichten van non-dualiteit, Advaita Vedanta, Zen Boedhisme en Tibetaans Boedhisme (Mahamudra en Dzogchen) wezenlijk integreert met westerse psychologie en kennis van Essentie.
De 'Meetings met Angelo' zijn een intens samenzijn in waarheid, waarin we samen duiken in de rijkdom van onze Essentie. Want wie en wat zijn we nou echt...? Binnen de meetings wordt concreet voelbaar, tastbaar en glashelder dat onze ware natuur volmaakte vrijheid is, Puur Zijn, absolute wakkerheid en intense levendigheid. Je gaat herkennen, begrijpen en voelen dat je in je natuurlijke staat beschikt over onbegrensde creativiteit, daadkracht en vreugde. Want jouw Essentie is fundamentele verbondenheid, passie en flow.

Als je je eigen Essentie glashelder ziet, kun je ook de Essentie van je vrienden zien en de Essentie van het leven. Dit is het onmiddellijke zien. Simpelweg ontwaken. Wakker worden uit alle verhalen en ontwaken naar Essentie. Werkelijk ontwaken naar de realiteit van het Leven. Van daaruit kun je leren hoe je je eigen proces van essentiële realisatie (en dat van anderen) op een persoonlijke en verlichte wijze kunt ondersteunen. Zodat jouw Zelfrealisatieproces binnen authentiek persoonlijk contact steeds verder kan verdiepen en tot absolute bloei kan komen.
Met gevoeligheid, absolute helderheid en veel gevoel voor humor werkt Angelo met de paradox van de onmiddellijkheid van onze verlichte staat van Zijn. Authentieke Zelfrealisatie en het integratieproces van onze Essentiële Natuur binnen de uitdagingen van ons dagelijkse leven en onze relaties staat daarin centraal.
Angelo is stimulerend en liefdevol. Zijn aanpak is erop gericht dat je direct op eigen benen terechtkomt, je Essentiële Natuur leert herkennen en leert hoe die actief toe te eigenen. Want het gaat om jouw realisatie, jouw wijsheid, jouw passie, jouw leven: voluit leven!

Merlin Teachings van John Nieuwendyk


http://paikeadragon.nl/


Vaak zoeken we de bron boven, maar het is zowel boven zowel beneden. Wat mij uniek maakt is, als Aarde Magiër, dat ik je begeleid om terug te gaan naar de (Aarde)bron van je bestaan.
Ik geef opleidingen, workshops en persoonlijke sessies waarbij je steeds meer in verbinding komt met jouw Pure Zijn.

Graag wil ik de opleiding Merlin Teachings onder de aandacht brengen. Wie is Merlijn?
“Merlijn laat jouw magische innerlijke kind verder ontwaken. Met al zijn speelsheid. Zijn magische kwaliteiten, verbindende kwaliteiten en helende kwaliteiten. Hij is ook iemand die medische kennis heeft. Tot diep in celniveau dringt Merlijn door, tot op het niveau waar er geheeld mag worden. En dat is soms met microscopen niet eens te zien.”

De Opleiding
Met deze Merlijn – opleiding ga je jouw intuïtieve healing – en readingscapaciteiten verder ontwikkelen. Fundamenteel is, dat je uit je hoofd gaat en volledig leert te werken vanuit je gevoel. En dat je daarop durft te gaan vertrouwen. Je krijgt toegang tot de Heilige Magische Wereld van Merlijn. Via transmissies en diepgaande healingen in jouw systeem. De nieuwe Merlijn downloads van kosmische stralen en de Aarde draken en Whales zullen in je systeem gezet worden. Deze beschikken grote krachten (dit heeft een uitwerking op je hele systeem waaronder je kundalinikanaal). Maar ook zullen oude krachten weer ontwaken en in de energie van deze tijd gezet worden.
Diverse healingtools en energetische kristallen krijg je aangereikt, die je kunt gebruiken in je eigen healing praktijk. Ook maken we een tinctuur, waar jouw kwaliteiten in vertegenwoordigd zullen zijn. Er is ruimte om de opgedane kennis te testen én er is iedere keer een huiswerkopdracht zodat alles beter in je systeem beklijft.

Praktische info
De opleiding is voor ieder die iets met healingen doet zowel op amateur of professioneel niveau. Het is een aanvulling voor iedere healer die meer kracht uit zijn of haar systeem wil halen.
We starten elke opleidingsdag om 10.30 uur en zullen om ongeveer 17 uur klaar zijn. Om 10 uur staat de koffie en thee al klaar en kan je vast in de Merlijn energie komen. De koffie en thee maar ook de biologische lunch met soep is inbegrepen.
Verdere informatie over mijn opleidingen, workshops en persoonlijke sessies kan je vinden op http://paikeadragon.nl/

Een liefdevolle groet,
John Nieuwendyk

Lighttribe


http://www.lighttribe.com


Kwaliteit van leven is voor de bewuste mens algemeen goed geworden. Het is cool om de gewone dag-tot-dag realiteit te ontstijgen. We beginnen bewust te eten, ontdekken de magie van yoga en ont-stressen. We vinden onszelf in meditatie, muziek, dans, creatieve expressie, in respect voor moeder natuur en worden geïnspireerd door transformationele boeken en films.

LightTribe is niet voor iedereen, het is ontworpen voor de kwaliteit en passie gedreven bewuste spirits. “True joy” staat hoog bij ons aangeschreven! Het internet staat er vol mee, maar hoe kan het, dat er nog steeds geen Tripadvisor-like app is, die ons overal ter wereld kan vertellen waar we onze passie kunnen vinden.

Op LightTribe maak je jouw persoonlijke selectie uit yoga, meditatie, muziek, dans, coaching, eco, healing, voeding, body work, wellness, tantra, fine & performance arts, natuur, marchal arts, sustainability, spirituality of beyond en je zal nooit meer iets hoeven mis te lopen wat je graag had willen genieten!

Bij LightTribe
• staat privacy voorop,
• krijg je geen onuitgenodigde rommel op je time-line,
• vind je micro-funding voor jouw projecten,
• en LightTribe is ontworpen om waar ook ter wereld gelijkgerichten te vinden.

LightTribe is een droom waar ontelbare designers, performers, creatieven, computer experts en toekomstige gebruikers over de hele wereld de afgelopen 6 jaren aan hebben bijgedragen. Nu moet onze droom gerealiseerd worden. Support ons op www.LightTribe.live! Support is al mogelijk vanaf 1 euro, maar kijk ook naar de fantastische cursussen die zwaar onder de prijs worden aangeboden om de launch van LightTribe te vieren.

Om LightTribe ‘schoon’ te houden volgen we een ‘by invite only’ policy. Een ieder die ons support op www.LightTribe.live heeft automatisch een persoonlijke uitnodiging en is ook nog eens een Member van de LightTribe Movement, wat je een stem geeft in LightTribe’s toekomst. Het zijn ook de Movement Members die de projecten kiezen die gesponsord worden. De helft van onze inkomsten gaat naar sponsoring en het optimaliseren van het community leven op LightTribe!

Universeel Perspectief


www.merkabalight.com/videos


Wat er ook maar bestaat, komt voort uit EEN Bron waar alles perfect, samenhangend en ondeelbaar is. Zonder enige uitzondering, zijn alle mensen deel van dat geheel. Om IMperfectie, verdeeldheid en dualiteit te beleven, moeten we tijdelijk uit De Bron, ofwel van huis, gaan. Ieder kiest een eigen ‘pret’pakket (dat meestal niet prettig is), zoals bij voorbeeld eenzaamheid, angst, haat, armoede, enz.. Het is te vergelijken met een tiener die het ouderlijk huis verlaat om het leven te verkennen. Tegelijkertijd dat we met al onze nieuwsgierigheid -ofwel vragen over de IMperfectie- uit De Bron gaan, hebben we natuurlijk de antwoorden (want die zijn ook deel van het geheel) al bij ons, maar deze liggen in de toekomst en daarmee verliezen we tijdelijk contact.
In onze huidige wereld -buiten de eenheid- leven de meeste mensen in het heden en/of het verleden, en maar weinigen hebben contact met de toekomst. We kunnen leren om de toekomst te verbinden met het heden en verleden.
Alejandra Casado, Argentijnse, geeft een andere kijk op het leven, gebaseerd op pure logica en de kwantumleer.

Johanna Kleipool heeft dit prachtige werk vertaald en zij heeft het voor de Nederlands sprekenden gratis beschikbaar gesteld. In de eerste twee video’s wordt het principe uitgelegd en om dit optimaal te kunnen begrijpen, heeft zij deze twee introductievideo’s van voice-over voorzien. Alle andere video’s heeft Johanna van ondertitels voorzien.
De logica wordt stap voor stap heel duidelijk uitgelegd.
Je leert hoe je verleden, heden en toekomst met elkaar kunt verbinden, waardoor het verleden luchtiger wordt. Je gaat verbanden zien, en al je ervaringen waarderen; hoe moeilijk en pijnlijk deze ook (geweest) zijn. En wat doen we met al onze levenservaringen? We kunnen besluiten om al die waardevolle informatie en inzichten weer naar De Bron te brengen want daar hadden we de vragen over de IMperfectie. In onze virtuele wereld, kunnen via onze wezensas met de Bron verbinden en daaruit tappen.

Met heel veel liefde gemaakt!
Het enige wat je nodig hebt, is een diepe resonantie.
www.merkabalight.com/videos

Mieke Vulink


http://www.miekevulink.nl


The Book of Love
Een spirituele queeste naar de Heilige Graal, de Heilige Familie, de Essenen, Katharen en Tempeliers.

Toegewijd aan het belichamen en uitdragen van het Graalbewustzijn, kwam Mieke steeds meer in verbinding met haar hogere, goddelijke lagen en de Lichtwereld (opgestegen Meesters). Dit leidde, samen met het Lichtwerk in 'Het tweede Heilige Land', in Zuid Frankrijk, tot dit boek.

De beschreven Graal Queeste leidt de zoekende mens door donker en licht, angst en liefde, geschaad vertrouwen en overgave aan de goddelijke leiding, naar oude voetsporen van vorige levens. Ze leidt door werelden die vroeger alleen toegankelijk waren voor Ingewijden die oude esoterische wegen bewandelden, afgezonderd van aardse materiële verleidingen, beschermd achter muren van Mysteriescholen, Tempels, Grotten en Burchten.
Ze leidt naar het ‘Book of Love’ zoals Yeshua en Maria Magdalena dat hebben geschreven, door de onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde op aarde te belichamen en uit te dragen vanuit hun heilige verbinding.
Dit boek is een feest voor alle zoekers naar de Heilige Graal in zichzelf, met prachtige kleurenafbeeldingen en openbarende boodschappen van licht vanuit een diep Godsvertrouwen.

"Sta op en herinner jeZelf"
Deze woorden van Yeshua zijn voor Mieke van levensbetekenis geworden.
Na twee aardse carrières, als concertpianiste en als docent/therapeut van de Academie voor Transformatiewerk, heeft Mieke in 2013 haar 'uiterlijke' werk tijdelijk stopgezet omdat de roep naar binnen niet meer te negeren viel.
Het werd een innerlijke reis op oorspronkelijke esoterische (het inwendige, verborgene), mystieke (dat wat naar de vereniging van de ziel met het goddelijke streeft) en heilige inwijdingswegen.

Therapeutische mogelijkheden
Haar 30jarige praktijk is nu een goddelijk advies buro, waarin ze als ervaren therapeut en heldervoelend kanaal van de Lichtwereld begeleidt en channelt bij Zelfrealisatie, die vanuit ieders eigen Bron geleid en gerealiseerd wordt.
Naast individuele begeleiding zijn de Intensives geliefd; 7 dagen ter verdieping van ieders persoonlijke weg naar onze Goddelijke Essentie. Ze brengen inzicht, heling en en een kunnen omarmen van onze persoonlijke incarnatiecyclus, die we ooit vanuit ons allerhoogste Zelf gekozen hebben.
"We zijn wel op, maar niet van de Aarde".