Deelname

Deelname

Een ieder die spirituele evenementen organiseert welke aansluiten op de intentie van Spirituele-agenda.nl, is welkom om zijn/haar activiteiten gratis in de agenda te plaatsen. Wat onder “intentie” verstaan wordt, is te lezen op de pagina doelstelling.

Let op: ook indien je (momenteel) geen evenementen organiseert/houdt, maar wel actief bent op de gebieden die dit platform bestrijkt, ben je welkom om een account aan te maken en deel te nemen aan de website. Je kunt dan weliswaar geen evenementen op de agenda plaatsen, maar wel een eigen agenda pagina creëren, waarop je je profiel, producten en diensten kunt etaleren.

De agenda is zodanig opgezet dat iedereen zelf zijn/haar eigen evenementen erop kan plaatsen en beheren. Dit gebeurt vanuit een eigen privé-account waartoe niemand anders toegang heeft. Je kunt binnen het accountgedeelte evenementen aanmaken, wijzigen, hergebruiken of verwijderen. Verder kun je een eigen agenda/profiel pagina aanmaken, en social media als Facebook en Twitter in je eigen content integreren.

Om gebruik te kunnen maken van het platform dien je eerst een account aan te vragen. Het aanvraagformulier vind je via “menu > account aanvragen” in het menu, of via onderstaande link. Op dit formulier dien je je website te vermelden en akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden van Spirituele-agenda.nl .

Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier op deze pagina ontvangt Spirituele-agenda.nl een e-mail waarna na goedkeuring het account geactiveerd zal worden. Je ontvangt dan een e-mail op het opgegeven e-mailadres met de bevestiging van de activatie van het account en een link waarmee je éénmalig kunt inloggen. Gebruik deze link, kies een wachtwoord op de pagina waar je terecht komt, en sla deze op. Je bent dan ingelogd en op je accountpagina, en kunt eventueel de mogelijkheden verkennen van het account, en het gebruikersprofiel verder invullen. Vanaf dat moment kun je steeds inloggen met je gebruikersnaam en zojuist aangemaakte wachtwoord.

> Ga hier naar het formulier om een account aan te vragen.