Agenda van Anita Borro

Top of the World Reizen
Thomas Tierolff

support@topofthe world.nl

http://topoftheworld.nl/#
Top of the World / Work at Balance Reizen naar Nepal, Tibet & Bhutan
groepsreizen
Zuid-Holland
Rotterdam
http://twitter.com/https://twitter.com/dakvandewereld
https://www.facebook.com/topoftheworld.nl/?fref=ts
http://www.linkedin.com/profile/view?id=26830157&locale=en_US&trk=tyah

thomasattopoftheworld .nl


 

Bhutan, Tibet, Darjeeling & Sikkim (India), Mustang en Nepal

Top of the World Reizen is opgericht in 2008 en gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van bijzondere reizen naar ‘het dak van de wereld’. Je kunt een privéreis maken of aansluiten bij een kleine groep reisgenoten.

Holi & Thomas hebben een passie voor o.a. Nepal. Holi is geboren in een klein bergdorpje in de Himalaya en heeft alle reizen zelf gemaakt. Ze reist door haar land om vervolgens haar mooiste ontdekkingen met jou te delen. Zij is altijd op zoek naar de meest authentieke plekken. ‘Onbekende bestemmingen’ wisselen voortdurend en worden soms pas bekend gemaakt tijdens je reis. Zodat deze bestemmingen uniek blijven, ongerept en écht zijn.

Dak van de wereld: Ontmoet de mensen die leven op het dak van de wereld en geniet van de betoverende stilte in de Himalaya. Bij ons proef je de magie van het oude koninkrijk! Bij een aantal reizen doorkruis je door middel van een trektocht de Himalaya, de mooiste plek op aarde. We plannen onze reizen qua jaargetijde zo dat je kunt genieten van heerlijk weer en adembenemende flora & fauna. Alles wordt voor je geregeld en we hebben reizen voor alle leeftijden. 

Missie Holi Maya Nepali & Thomas Tierolff staan garant voor een persoonlijke aanpak. Het is onze missie om je te laten kennismaken met unieke bestemmingen en je authentieke plekjes te laten ontdekken, waar beleving voorop staat. We doen alles om jouw droomreis werkelijkheid te maken en sluiten daarbij geen compromissen. Respect, vriendelijkheid en respect zijn voor ons belangrijke waarden, die terugkomen bij de organisatie van onze reizen.

Reisorganisatoren: Holi Maya Nepali is Nepalese en verantwoordelijk voor de reisleiding. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring met het organiseren van Himalaya reizen en stelt de unieke en ongeëvenaarde reisprogramma’s samen. Thomas Tierolff studeerde Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam & Canterbury en is de oprichter van Top of the World Reizen. Zijn jarenlange ervaring in de wereld van onderzoek, steden- en cultuurtoerisme en o.a. zijn werk bij het Nederlands Bureau voor Toerisme zijn de pijlers waarop de reisprogramma’s rusten. Holi & Thomas wonen in Nederland en verblijven een deel van het jaar in Kathmandu om jouw droomreis tot een ongekend succes te maken.

 

Inhoud syndiceren