Agenda van Freek Vonk

Kies uit meer dan 65 droomreizen via Wishtrips.nl
Wishtrips reizen

infoatwishtrips .nl

http://www.wishtrips.nl
Reizen met een doel: Yogavakanties, retraites, detox reizen, cursusreizen, krachtplaatsen, natuurreizen, incentive trips & meer.
groepsreizen
Buitenland
http://www.facebook.com/wishtripsnl
http://www.instagram.com/wishtrips
http://www.pinterest.com/wishtrips
See video

Wij verzamelen voor jou de meest bijzondere reizen. Vooral reizen met een doel, aandacht voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.
 
De bijzondere reiservaringen die de (kleinere) reisorganisatie mogelijk maakt zijn niet altijd eenvoudig te vinden op internet. Wij vinden dat die reizen en arrangementen veel meer aandacht verdienen. Daarom sporen wij de pareltjes van reizen voor je op en geven jou de kans op unieke ervaringen.
 
Reizen met een doel
We bieden nu vooral reizen aan met zelfontplooiing als thema. Een retraite, yogavakantie, krachtplaats bezoeken, etc. Maar een wishtrip kan breder zijn. Volg een talencursus in het buitenland. Help als vrijwilliger in het buitenland. Of boek een incentive trip voor de team spirit van je afdeling.
 
Ontstaan
Zeven jaar geleden zijn we geinspireerd geraakt door de geweldige reiservaringen die de kleinere reisorganisatie biedt. Dus zijn we met SpiritueleReizen een platform gestart voor retraites en yogareizen. Inmiddels is deze site onderdeel geworden van Wishtrips.
 
Meer dan 40 reisaanbieders
Vind je droomvakantie tussen een divers aanbod van reisaanbieders. Stel eenvoudig je vraag direct aan de aanbieder of reserveer meteen een plekje voor de reis.
 
Inhoud syndiceren