Agenda van Wim-Jan Bouman

Agenda van Wim-Jan Bouman
Wim-Jan Bouman

infoatlivingcircle .nl

http://www.livingcircle.nl
healing, counselling, coaching, energetisch therapeut, workshops, opleiding, sjamanisme,
persoonlijke groei
Drenthe
elp (20 km ten zuidoosten van Assen)
klik hier
https://www.facebook.com/wimjan.bouman

http://www.livingcircle.nl/contact/


Wim-Jan Bouman, sjamanistische visionair, healer en teacher en Living Circle is de naam van mijn praktijk die ik sinds 1996 heb.

Ik geef healings, help en begeleid mensen bij een veelheid aan ziektes, problemen en aandoeningen. Daarbij werk ik vanuit een oude spirituele basis waarin ik jarenlang persoonlijk ben opgeleid. Daarnaast ben ik universitair afgestudeerd celbioloog en afgestudeerd fysiotherapeut. Bij deze studies heb ik veel kennis opgedaan die ik gebruik als aanvulling op mijn spirituele kennis.

In mijn spirituele opleiding ben ik breed geschoold wat maakt dat ik vanuit verschillende invalshoeken kan werken en met verschillende technieken. Ik ben dus niet voor 1 gat te vangen en werk niet alleen met 1 techniek. Als ik mijn manier van werken oet omschrijven zou ik het de Bouman methode noemen, vernoemd naar mezelf, uniek dus.

Ik heb in de loop der tijd vele mensen met uiteenlopende problemen, ziektes en klachten kunnen helpen en helen.  En dat is waar ik me voor in zal blijven zetten, mensen helpen en helen.

Het ontvangen van een helaing is belangrijk maar net zo belangrijk is de begeleiding daarbij, hoe ga je het in je leven neerzetten? Dat vraagt kennis en inzicht in de processen die spelen. Vandaar dat een gedegen opleiding en ervaring zo belangrijk zijn. En beide heb ik zeker in huis.

Daarnaast is het mogelijk om persoonlijke begeleiding en persoonlijke opleidingen bij mij te volgen, bv spirituele basis opleiding om een spirituele basis in je leven neer te zetten of een healersopleiding als je als therapeut aan de slag wil.

Mijn website kan je een idee geven van mijn manier van werken en wat ik te bieden heb. Voelt het goed aan, spreekt het je aan neem dan gerust contact met me op.

Inhoud syndiceren