Agenda van Marijke Sies

de Innerlijke Werkplaats
Marijke Sies

infoatwalterdezeeuw .nl

http://www.walterdezeeuw.nl
Centrum voor esoterie, spirituele ontwikkeling en groeien in geestelijk bewustzijn.
persoonlijke groei
Overijssel
Deventer
klik hier

http://walterdezeeuw.nl/pagina109.html


de Innerlijke Werkplaats

spirituele ontwikkeling | geestelijk bewustzijn | menswording

 

Lezingen

Regelmatig verzorgen wij inspirerende lezingen over uiteenlopende onderwerpen, maar altijd op het raakvlak van mens en de ontwikkeling van haar ziel en in het licht van de esoterisch Christelijke traditie. Niet als een geloof of een dogma, maar met de vraag: “wat kunnen we hiervan leren, hoe kunnen we ons van binnen laten aanraken”, door de grote kosmische Bron van Liefde?  

Lezingen blijken keer op keer bij mensen iets aan te raken wat hen een inzicht geeft, een “zie je wel… ik heb het altijd wel geweten” ervaring of een bemoediging. Lees hier enkele reacties van mensen die een lezing hebben bijgewoond om een indruk te krijgen.

Workshops

Groeien in Liefde, aan je spirituele of geestelijke bewustzijn, is groeien aan jezelf. In de workshops staat het in liefde en vertrouwen werken aan jezelf centraal. Een rustig ontwikkelen aan je eigen weg van verdieping, de weg naar binnen én weer naar buiten.

Ontwikkelingsprogramma’s

Naast lezingen en workshops, verzorgen we meer intensieve ontwikkelingsprogramma’s. Programma’s die gericht zijn op “de weg naar binnen en weer naar buiten” gaan. In vrijheid leren leven met je spirituele groei en ontwikkeling, opdat je in het dagelijks leven spiritualiteit verbindt met het eigen handelen: in je eigen werk en de dagelijkse praktijk van het leven. Het leren manifesteren van je innerlijke schoonheid en kwetsbare kracht. In liefde voor jezelf en voor een ieder die jouw levenspad kruist.

Klik hier voor onze agenda

Inhoud syndiceren