Agenda van Wendy van der Ven

Agenda van Vivendy
Wendy van der Ven

infoatvivendy .nl

http://www.vivendy.nl
Spirituele coaching, nieuwetijds mediumschap en trance healing, bewustwording en behandeling van klachten.
persoonlijke groei
Noord-Brabant
Uden
klik hier
https://www.facebook.com/vivendy.nl/?ref=aymt_homepage_panel

http://www.vivendy.nl/contact/


Naast de diverse groepen die ik begeleid, kun je bij VIvendy ook terecht voor individuele consulten, zowel voor kinderen als volwassenen. Zie hieronder voor meer informatie.

In plaats van je te vertellen wat ik ervaar of hoe je om zou moeten gaan met jouw klacht neem ik je mee in jouw onderbewustzijn naar de oorsprong van de klacht zodat je zelf kunt ervaren wat er in je systeem gebeurt en wat er aangeraakt of opgelost mag worden. In mijn ervaring is dit vele malen effectiever en met een blijvender resultaat.

Tijdens een consult laat ik me leiden door datgene wat op dat moment voor jou de bedoeling is om te begrijpen, voelen of te transformeren om rust, ruimte en liefde te creëren in je leven.

Dit kan een blokkade, een onverwerkte emotie of een lichamelijke klacht zijn. Wat zich ook aandient bij jou waardoor je vastloopt in je leven kan tijdens een consult behandeld worden.

Ik ben ervan overtuigd dat het achterhalen en transformeren van de oorzaak van een bepaalde klacht, of deze nu emotioneel of fysiek is, kan helpen in je genezingsproces.

Het biedt rust, begrip, inzicht en vooral de mogelijkheid om jouw proces in liefde te laten voltrekken

Voor kinderen biedt Vivendy onder andere het ouder-kind consult:

Het doel is om bij jou als ouder meer begrip voor en kennis over je kind te creëren, er samen achter te komen hoe het beste met hem of haar om te gaan om het beste uit hem of haar naar boven te krijgen en de verbinding tussen jullie en in jullie gezin te verbeteren.

Het helpt je je kind los te laten in zijn of haar ontwikkeling en in liefde met elkaar samen te leven.

Inhoud syndiceren