Agenda van Arno van Dijk

Urpi Chai Centrum voor bewustwording
Arno van Dijk

infoaturpichai .nl

http://www.urpichai.nl
Soul Body Fusion workshops en sessies
persoonlijke groei
Gelderland
Arnhem
https://www.facebook.com/pages/Urpi-Chai-Centrum-voor-Bewustwording/456535394387505?ref=hl

 

 

Soul Body Fusion Workshops

Wat je leert tijdens een workshop:

Met eenvoudige oefeningen leer je om de energie van je Ziel weer te verbinden met je lichaam. Je voelt je weer gedragen door je Ziel en gaat meer levensvreugde, passie en vitaliteit ervaren.
Je leert Soul Body Fusion® toe te passen bij jezelf en anderen. Tevens zal er theorie en achtergrond informatie gegeven worden en ga je de energie van White Eagle en Ashtatara ervaren als extra ondersteuning. Je leert het energieveld van Soul Body Fusion gebruiken om de ruimte om je heen op een hoger energieniveau te brengen.

De workshopdag begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30) en duurt tot (ongeveer) 17.00 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 95,- incl. BTW en het internationaal erkende Soul Body Fusion Practitioner certificaat.

Wil je dit proces ervaren, leren en doorgeven? Geef je dan op voor de workshop, met de datum van jouw keuze, door mij een mail te sturen op arnoaturpichai .nl. Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. (06-54 797 322)
Het is mogelijk een afspraak te maken voor een individuele Soul Body Fusion als voorbereiding op een workshop.

Workshop data en locaties:

Soul Body Fusion Workshops worden gegeven vlakbij het Centraal Station van Arnhem bij Centrum de Coehoorn. Een workshop duurt 1 dag en de data van de komende workshops zijn:

zaterdag 15 december
zaterdag 26 januari
zaterdag 23 maart

Uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop krijg je nog een mail met wat praktische informatie.

Tevens workshops, vanaf 4 personen, in de yurt van Urpi Chai Centrum  voor Bewustwording. Datum in overleg (kan ook doordeweeks).

Privé workshops

Heb jij een groep van minimaal 5 personen (jezelf niet meegerekend) en heb je een ruimte (bijvoorbeeld je woonkamer) waar ik de workshop (van 10.00 tot 17.00) kan geven dan kom ik naar je toe en mag je de workshop zelf gratis bijwonen en krijg je ook het internationaal erkend Soul Body Fusion Practitioner certificaat.

Het tarief voor de andere personen is € 95,- incl. btw per persoon en het internationaal erkende Soul Body Fusion Practitioner certificaat.

Meer info oparnoaturpichai .nlarnoaturpichai .nl) of telefonisch op 06-54 797 322.

Inhoud syndiceren