Agenda van The Soulcircle

the Soulcircle
the Soulcircle

infoatsoulcircle .nl

http://www.thesoulcircle.nl
Centrum voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Meditatie, yoga, kloosterdagen, dans, muziek, zang, klankhealing, vrije expressie.
persoonlijke groei
Noord-Brabant
Roosendaal

http//www.thesoulcircle.nl


The Soulcircle, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling gevestigd in een monumentaal pand waar tot 2011 de Zusters Franciscanessen woonden en werkten.

Een plek waar je onder andere terecht kunt voor meditatie, yoga, kloosterdagen, creatieve workshops, zang, dans en muziek.

Lezingen en trainingen om jezelf te leren kennen, te ontwikkelen en omarmen. Kies voor een eenmalige workshop, wekelijkse lessen, een meerdaagse cursus of een dag in het weekend waarin je tot jezelf kunt komen.

Het opzetten van een centrum waar iedereen, ongeacht ras, sexe, overtuiging of religie, opleiding of baan het proces van persoonlijke ontwikkeling in mag stappen was een droom van Regina Wiericx. Zij wilde graag mensen in verbinding brengen, mensen die zoekende waren en het persoonlijke ontwikkeltraject in wilde stappen. Bewust worden van wie zij zijn, wat zij doen en dit samen delen.

Met een warme en liefdevolle kijk op de wereld en alles om ons heen, heet zij iedereen welkom in the Soulcircle. In het vroegere klooster Mariadal, met de schitterende kapel waar de energie bijna tastbaar is. Waar de tuin een oase van rust en stilte is.

Ervaar hoe de bijzondere omgeving bijdraagt om bewust te ZIJN.

Met dank aan de Zusters Franciscanessen voor hun medewerking en vertrouwen.

***************************************************************************

Lieve mensen,

Omdat the Soulcircle niet de enige bewoner is in Mariadal vragen wij iedereen rekening te houden met de overige bewoners en onderstaande regels in acht te nemen. Daarnaast willen we iedereen wijzen op de regels binnen the Soulcircle.

* Wij vragen onze bezoekers om het klooster met respect te betreden, stil te zijn in de gangen en enkel de route naar het centrum te volgen. (zie contact/locatie)

* Zorg dat je op tijd bent, als een activiteit reeds is begonnen kun je niet meer binnen omdat dit het proces kan verstoren.

* In de zaal mogen geen schoenen worden gedragen, neem sloffen mee of gebruik hiervoor de antislip-sokken van het centrum.

* Wij verzoeken iedereen om ook rustig te zijn in de Vincentiusstraat na de activiteit om slapende buurtbewoners niet te wekken.

* The Soulcircle is niet aansprakelijk voor de invulling van de activiteit, deze ligt ten alle tijden bij de trainer.

* Mocht je naar aanleiding van deelname aan een activiteit vragen of opmerkingen hebben bespreek dit dan met de trainer. Kom je er samen niet uit neem dan contact op met Regina Wiericx of Karin van Hoogdalem.

* Deelname aan activiteiten in het centrum kunnen veranderingen teweeg brengen op mentaal / emotioneel gebied waarvoor de deelnemer zelf de verantwoording draagt.

* The Soulcircle kan niet aansprakelijk worden gesteld bij diefstal, vermissing of ongevallen.

* Inschrijven verplicht:

Aanmelden voor een activiteiten is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Bij het niet annuleren van je aanmelding zullen de kosten die worden gemaakt in rekening worden gebracht. Daarnaast is het fijn dat wij bij annulering contact op kunnen nemen met mensen die op de wachtlijst staan.

Iedere deelnemer heeft recht op tijd en aandacht. Om hierop toe te zien heeft the Soulcircle de afspraak dat er een maximaal aantal mensen per activiteit kunnen deelnemen. Wij gaan voor kwaliteit en hechten zeer veel waarde aan persoonlijke aandacht. Mocht een activiteit volgeboekt zijn dan krijg je hierover bericht.

Daarnaast kan het gebeuren dat een activiteit onverhoopt niet door kan gaan, wij nemen in dat geval contact met je op.

Bij voorbaat onze dank!

infoatsoulcircle .nl / www.thesoulcircle.nl / 06-23459394

 

Inhoud syndiceren