Agenda van Anya Petrovic

Anya Petrovic

nlatteslametamorphosis .com

http://www.teslametamorphosis.com
Seminars
persoonlijke groei
Noord-Holland
Amsterdam
http://www.youtube.com/user/https://www.youtube.com/user/TeslaMetamorphosis
http://www.teslametamorphosis.com/?lang=EN&pgname=seminars

Anya Petrovic, internationaal erkende healer, lerares en auteur, oprichter van Tesla Metamorphosis®, komt naar Amsterdam voor verschillende presentaties en seminars. Deelnemers krijgen de gelegenheid om de geweldige frequenties te ervaren en te leren hoe je ook, met het oog op healing, de kracht van de legendarische uitvinder Nikola Tesla kunt omarmen.

Tesla Metamorphosis® heeft grote aantrekkingskracht onder wetenschappers door nieuwe verschijnselen die evident zijn (zoals licht rond sommige cliënten, lichtballen op het podium die in de richting van Anya bewegen en kleuren op de wanden in de ruimtes waar seminars werden gehouden, allemaal zichtbaar voor het blote oog). Anya heeft verschillende presentaties gegeven, o.a. op de Internationale Tesla Science Conference in Philadelphia, Nikola Tesla Congres in Belgrado en op de British Columbia University in Canada.

De Tesla Golven zijn uniek voor deze modaliteit. Cliënten vertellen dat ze zijn genezen van ziekten die worden beschouwd als ongeneeslijk door de reguliere geneeskunde, zelfs vervormingen van de wervelkolom. Dit gebeurt meestal na slechts drie sessies.

De kracht van Tesla Metamorphosis® is dat het naast de energie healing, zich verbind met hogere intelligente trillingen van informatie en licht dat ons DNA beïnvloedt en de frequentie van het menselijk bewustzijn verhoogd. Tesla Golven stelt alle leerlingen in staat om in contact te komen met cliënten op het niveau van het bewuste, onderbewuste en integratieve geest.

Inhoud syndiceren