Agenda van Monique van Rijthoven

Agenda van Tarotkaartlegster Monique
Monique van Rijthoven

mrijthovenathotmail .com

http://www.engelsetheeroos.nl
Tarot en Lenormand Consulten en Cursussen, Spirituele avonden, Creatieve Magische Workshops en Spirituele winkel en Magische Curiosa
persoonlijke groei
Drenthe
Exloo
klik hier
https://www.facebook.com/De-Engelse-Theeroos-en-Luna-Rosa-Curiosa-341591086366276/
https://www.facebook.com/kaartlegstermonique/
https://www.facebook.com/Tarotcursussen-316630558818660/

engelsetheeroosatoutlook .nl


Hallo en leuk dat u even op onze pagina komt kijken bij Spirituele Agenda.

 

Wij verkopen schilderijen, magische curiosa, brocante en spirituele zaken. Ook geven wij diverse consulten en cursussen in de Tarot en Lenormand en spirituele, creatieve workshops. Daarnaast geven wij bijna elke maand een spirituele avond met lezingen, demonstraties en activiteiten.

 

Willy, kunstenares en gepensioneerd Tarotkaartlegster.  Exposeert met haar prachtige schilderijen en neemt af en toe nog deel aan diverse van onze activiteiten.

 

Monique, Tarotkaartlegster, kunstenares en maker van de magische amuletten enz. Geeft consulten en cursussen in de Tarot en Lenormand en is creatief begeleider bij workshops. Tevens organiseerst zij de spirituele avonden.

 

Eric, eigenaar winkel en levenspartner van Monique, is leidinggevende en regelt de verkoop en organisatie van de winkel. En begeidt Willy en Monique tijdens beurzen.

 

Wilt u meer weten over ons aanbod, bezoek dan ook eens onze website www.engelsetheeroos.nl Daar kunt u meer informatie vinden over de diverse onderdelen.

 

Graag tot ziens en warme groet van,

 

Willy van Rijthoven - van Beek

Monique van Rijthoven ( foto Magische Samhain in Bourtange )

Eric Brookman

 

 

Inhoud syndiceren