Agenda van Rineke van den Berg

Agenda van Sundancer Stralend Gezond
Rineke van den Berg

infoatsundancer .nl

http://sundancer.nl
Lezingen, complementair therapeut
persoonlijke groei
Zuid-Holland
Nieuw-Beijerland
klik hier

Wij zijn Piet Kukler en Rineke van den Berg. Samen zijn we eigenaar van het mooie bedrijf Sundancer, waar ook De Kleine Alchemist, Complementair Therapeut en de Webwinkel onder vallen.

Wij geloven niet alleen in een gezondere wereld we weten het zeker! Een goede gezondheid is voor iedereen te realiseren. Wij zetten ons in om u te helpen dit gezonde doel te realiseren.

Bijna dag en nacht zijn wij bezig met gezondheid in de breedste zin van het woord. Ook komen we graag naar u toe! Rineke geeft lezingen door het hele land en samen staan we op Gezondheidsbeurzen evenementen met onze producten. In onze agenda kunt u er alles over lezen.

Natuurlijk kunt u een lezing, workshop of Checkup Experience

bijwonen. Deze organiseren we meestal in Zwijndrecht en Driebergen, maar ook op regelmatig elders in het land. Komt u toch van ver naar ons bedrijf? Dan maken we graag een warme (biologische) maaltijd voor u klaar.

Elke vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 hebben we in ons bedrijf een Vrijdagmiddag Inloopmiddag. U bent van harte uitgenodigd om een kopje kruidenthee met ons mee te drinken. Op vrijdagmiddag geven we gratis advies en kunt u ook door Rineke kort worden doorgetest op eventuele tekorten.

U bent van harte uitgenodigd! We zien u graag stralend gezond!
Ons adres is Karweistraat 13, 3264 XV in Nieuw-Beijerland.

Inhoud syndiceren