Agenda van Janna Hopman

www.stargatelightwork.com/jannahopman
Janna Hopman

stargatelightworkatgmail .com

http://www.stargatelightwork.com
Spiritueel ontwaken door DNA activatie, quantum- en Hathor soundhealing, Stargate workshops en persoonlijke sessies, regressie- reïncarnatietherapie,
persoonlijke groei
Zuid-Holland
Leiden

stargatelightworkatgmail .com


“Know, O man, that Light is your heritage. Know that darkness is only a veil. Sealed in your heart is brightness eternal, waiting the moment of freedom to conquer, waiting to rend the veil of the night. Forth then learning that man is truly space-born, a Sun of the Sun, a child of the Stars.”

From the Emerald Tablets of Toth the Atlanthian

 

Lieve mensen

Hieronder wil ik jullie graag kennis laten maken met het Lichtwerk wat ik doe als channel, bewustzijnscoach, multidimensionaal healer en regressie- en reïncarnatie therapeut. Ik doe dit in samenwerking met de Starcouncils of Light en de geascendeerde Meesters. Hoger dimensionale wezens die als missie hebben ons in deze tijd van grote Aarde veranderingen bij te staan.

Wij zijn in deze tijden van verhoogde Lichttransmissies, samen met Moeder Aarde op weg in een bewustzijn evolutie. Een stille (r)evolutie die er uiteindelijk voor zal zorgen, dat we onze werkelijkheid anders zullen gaan vormgeven. Meer vanuit vrijheid, verbondenheid en wederzijds respect voor elkaar en onze prachtige Planeet.  Hiervoor zullen veel bestaande op afgescheidenheid en onderdrukking gebaseerde systemen een nieuwe vorm nodig hebben. In groter verband gaan we door een onrustige en chaotische tijd van verandering aangestuurd door kosmische cycli. We zijn met veel vrijwilligers in deze belangrijke tijd van transformatie geïncarneerd, om versneld te ontwaken en het pad te effenen voor het moment dat een grotere groep van ons menselijk collectief ervoor zal gaan kiezen om dit Hogere Zelfbewustzijn weer te omarmen. De natuurlijke volgende stap in onze menselijke evolutie.

Mijn ontwaken en missie voor dit leven is erop gericht een ambassadeur, kennisdrager en channel te zijn voor het nieuwe Aarde bewustzijn. 

Ik begeleid mensen op hun pad van spiritueel ontwaken en vrijer mens zijn en help hen te transformeren en op te ruimen wat hierbij nog in de weg staat. Ik bied dit aan in de individuele sessies, workshops en de Lichtwerker support groepen die ik geef.

Inhoud syndiceren