Agenda van Willemien timmer

Multidimensionale activatie & initiatie workshops van Praktijk Apofyliet voor Zelfrealisatie
Willemien timmer

infoatpraktijk-apofyliet .nl

http://www.apofyliet.nl
coaching, reading, healing , channeling, workshops, kristallen, Egypte reizen, flower of life, consulten, kristallen schedels, en nog heel veel meer!
persoonlijke groei
Friesland
Lippenhuizen
klik hier
www.apofyliet.nl
https://www.facebook.com/www.apofyliet.nl/
https://www.facebook.com/#!/pages/Spirituele-Praktijk-Apofyliet/

infoatpraktijk-apofyliet .nl


Spirituele Praktijk Apofyliet voor (begeleiding bij) Multidimensionale Bewustwording, Zelfrealsiatie en Ascensie

Spirituele Praktijk Apofyliet biedt een uitgebreid aanbod van mogelijkheden voor je eigen Multidimensionale Bewustwordingsgroei, spirituele ontwikkeling en Lichtwerk kwaliteiten.

Praktijk Apofyliet werkt vanuit de Nieuwetijds energieën, gericht op de Ascensie in embodyment (de volledige belichaming van ons Zijn) en biedt daarin handvaten, inzicht en ondersteuning via o.a:

*Multidimensionale Healing, reading, channeling, transmissies & coaching

*vele verschillende Ascensie, Activatie, Initiatie en Bewustwordings workshops

*Apofyliet Diverse Opleidingen:
Elk jaar biedt Praktijk Apofyliet 1 of meerdere opleidingstrajecten aan. Alle trajecten (bestaande uit verschillende workshopdagen en/of weekenden) zijn volledig afgestemd op de tijd en mogelijkheden van dat moment in het NU. Volledig in gelijkwaardige samenwerking met hemelen en aarde, vele soorten van Meestervelden, engelen, Sterrevolkeren, natuurwezens en vele anderen.
De aard van elke opleiding die aangeboden wordt, zo ook de inhoud, is anders en volledig afgestemd op waar in het nu-moment de essentie van groei, veranderingen, bewustwording en frequencies ligt. Alle workshops worden live gechanneld.
Binnen de opleidingen wordt een veilige ruimte gecreerd om in enorme groeiversnellingen te komen in je eigen Ontwaken of Ascensieprocessen.
De groepen zijn relatief klein om op deze wijze een zo persoonlijk mogelijke begeleiding te kunnen geven daar waar nodig. er is alle ruimte voor delen, vragen, en wat maar aan de orde komt. Zo komt jouw Essentie en Ascensie proces volledig centraal te staan.
We werken altijd vanuit het principe zo boven, zo beneden en andersom, in totale gelijkwaardigheid met Al Wat Is. Dat betekend ook dat jouw bijdrage en aawezig zijn een belangrijke sleutel voor de ander(en) in de groep kan bijdragen. We creeren gezamenlijk!
Alle workshops/opleidingen leren je eigen Multidimensionale Zelf verder verkennen en verdiepen, bieden een krachtig nieuw fundament in de nieuwe aarde frequenties, brengen immense groeiprocessen en dieper ontwaken op gang van je planetaire, galactische, kosmische en Universele/Goddelijke Zijn. De opleidingen zijn gevuld met healingen, activaties, transformaties en initiaties ten behoeve van het volledig gaan her-inneren wie jij werkelijk Bent, en om dat weer volledig in embodyment vorm te geven ook op aarde vanuit een diepgewortelde aarding en ankering! daaro bieden de workshops ook vele praktische handvaten, enorme diepgang door processen met elkaar te delen, samen te groeien en je eigen kwaliteiten en blauwdruk steeds dieper te verstaan.
Enkele voorbeelden van opleidingen (voorgaande jaren): Lichtwerk(ers) opleiding, kristal Master opleiding, Mastergroup, Egyptian Healing Light Teachings, New Rainbow Light Codes, etc.

*Apofyliet Ascension- & Kristal shop
krachtige ondersteunende artikelen en middelen die een prachtige ondersteuning kunnen aanreiken in jouw Ascensie- en spirituele groei. Bijv. vele bijzondere kristallen, mineralen en kristalproducten. Maar ook specifieke healingtools zoals de Flower of Life, Powertools, Egyptische Bloemen essences, Ascended Master Coaching Crystals, kristallen schedels, en nog veel meer. Deze artikelen vind je voor een groot deel ook in de webshop op www.apofyliet-kristalshop.nl
Al deze artikelen zijn gereinigd, geopend, geactiveerd en geïnitieerd zodat hun grootste kracht en hoogste potentieel voor jou werkzaam kan zijn en bieden daarmee een enorme kracht en ondersteuning.

*Egypte initiatie, transformatie & activatie reizen
Meer informatie over deze bijzondere reizen: www.apofyliet.nl

*Kristallen schedels
Praktijk Apofyliet draagt sinds bijna 10 jaren inmiddels ook zorg voor kristallen schedels. Ook voor (persoonlijke) consulten, sessies, workshops, coaching, verkoop en meer.

*Gratis nieuwsbrief per email

Voel je welkom en voel je vrij om eens vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden van Spirituele Praktijk Apofyliet en/of te kijken of we iets voor jou kunnen betekenen!

contact: infoatpraktijk-apofyliet .nl (infoatpraktijk-apofyliet .nl)

 

    

 

Inhoud syndiceren